Spor hocasını defalarca bıçakladı, pişman değilim dedi: 4 yılda 2 buçuk milyon harcadım, o gitti...

Spor hocasını defalarca bıçakladı, pişman değilim dedi: 4 yılda 2 buçuk milyon harcadım, o gitti...
Zonguldak'ta spor hocasını bıçakla yaralayan Murat P., sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Murat P., "Pişman değilim" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Kozlu ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde spor antrenörü olarak görev yaptığı öğrenilen Buket Y., Murat P. tarafından evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı.

z2.jpg

Yaralanan Buket Y., ZBEÜ Hastanesi'ne kaldırıldı. Buket Y.'nin hayati tehlikesi devam ederken polisin yakaladığı Murat P., emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.

z1.jpg

Gazetecilere pişman olmadığını söyleyen Murat P., "Az bile yaptım. Benim ekmeğimi yedi, bana namussuzluk yaptı. Namussuzluk yaptı. Aynı apartmanda beni aldattı" dedi.

HalkınSesi’nden Mustafa Özdemir’e konuşan Murat P., Necip U.'nun seks kayıtlarını gördüğü için gururuna yediremediğini, onuru için bıçakladığını ifade etti.

Mustafa P.'nin ifadesi şu şekilde:

"Yaklaşık 4 yıldır imam nikahlı eşim olan Buket Y. ile birlikteyim. Bugüne kadar 2,5 milyon liraya yakın para harcayarak birlikte yuva kurduk. Evi yandı yardım ettim. Kozlu Fatih Sitesinde yeni eve taşındı destek oldum. Bu arada aynı apartmanda yaşayan Eren enerjide çalıştığını öğrendiğim Necip U. isimli biriyle birlikte yaşadıklarını öğrendim. Verdiğim paraları ve aldığım eşyaları geri istememe rağmen vermedi. Emniyeti dilekçe yazarak eşyalarımı geri istedim ama sonuç alamadım.

Birlikte yaşadığını öğrendiğim Necip U. ile yaptığım görüşmede bana imam nikahlı eşim Buket'in seks videolarını ve mesajlarını gösterdi. Kan beynime sıçradı. Gözüm döndü. Namusum ve onurum için bıçakladım"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar