Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları

Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları
Futbol kulüpleri yayımladıkları mesajlarla Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Spor camiası sosyal medyada Ramazan Bayramı ile ilgili mesajlar yayınladı.

İşte o mesajlar:

BEŞİKTAŞ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ

İnançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, insanlar arasındaki sevgi ve saygının daha da güçlenmesine vesile olan bayramlar, ülkemizin birlik ve beraberliği için son derece önemlidir.

Hep birlikte; sağlık, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Camiamızın, halkımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

GALATASARAY

Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Ramazan Bayramı’nın ülkemize, camiamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyor; huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi diliyoruz.

FENERBAHÇE

Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimizle kutlar, millet olarak birlik beraberlik ve barış içinde yaşayacağımız nice sağlıklı ve mutlu bayramlar dileriz.

TRABZONSPOR BAŞKANI AHMET AĞAOĞLU

Değerli Trabzonsporlular,

Birbirimize sarılmayı, kucaklaşmayı ve yanyana olmayı çok özledik…

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle bir yılı aşkın süredir bir araya gelemiyor, hasretlerimizi dindirdiğimiz bayram buluşmalarından maalesef mahrum kalıyoruz. Bu yıl da sizlerle buluşamayacak olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Şunu çok iyi biliyorum ki; bir araya gelemesek de duygularımız ortak! Birbirimize sarılamasak da sevgimiz ortak! Hasret gideremesek de özlemimiz ortak! Bayramları bayram gibi kutlayamasak da coşkumuz ortak! Aramıza mesafeler girse de yolumuz aynı, yoldaşımız ortak!

Sevgili Trabzonspor ailesi; Geçtiğimiz yıldan bu yıla baktığımızda, tüm dünya büyük bir seferberlik örneği göstererek pandemiden kurtulmak için elinden geleni yaptı, yapıyor. Gerek tedavi gerekse aşı çalışmalarında yaşanan ilerlemeler artık geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor. Bizler, çok kısa bir zaman içerisinde bu virüsü yeneceğimizden ve yeniden yanyana olacağımız günleri yaşayacağımızdan eminiz. Bu vesileyle başta doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız olmak üzere camiamızın, ülkemizin ve İslam aleminin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyor, hepinizin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar