Spiker’den yıkılan 1 yıllık binaya tepki: Ölümünüzü 2 milyon 850 bin liraya sattılar!

Spiker’den yıkılan  1 yıllık binaya tepki: Ölümünüzü 2 milyon 850 bin liraya sattılar!
Televizyon sunucusu Dilara Gönder, yaşanan depremin ardından henüz 1 yıl önce yapılmış yeni binanın yıkılmasına tepki gösterdi. Gönder “Yerle bir olmuş yeni bina. Bir sene önce yapılmış. Ölümünüzü 2 milyon 850 bin liraya satın alabilirsiniz. İçinde gömme dolap varmış. İnsanları gömdünüz!” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem 10 ilde ağır hasarlara ve çok sayıda can kaybına neden oldu. Depremlerde özellikle yeni binaların yıkılması ise tepki çekti. Televizyon sunucusu Dilara Gönder de 1 yıl önce yapılan binanın yıkılmasına “Bir sene önce yapılmış. Ölümünüzü 2 milyon 850 bin liraya satın alabilirsiniz. İçinde gömme dolap varmış. İnsanları gömdünüz!” sözleriyle tepki gösterdi.

Dilara Gönder şunları söyledi:

Ekrana getireceğimiz bu ilan gerçek sevgili izleyenler. Bakınız buyurunuz işte. Yerle bir olmuş hocam, yeni bina buyurun. Bir sene önce yapılmış. Ölümünüzü 2 milyon 850 bin liraya satın alabilirsiniz sevgili izleyenler. Bu ilana göre ne yazık ki acı konuşuyor olacağım 2 milyon 850 bin liraya satılan bu bina işte ölümünüzün bedeli. Hangi müteahhit hangi mühendis yaptıysa, kim onay verdiyse hepsi ortaya çıkacak. Ne yazıyor sitede. Ebeveyn banyosu varmış, gömme dolap varmış. İnsanları gömdünüz. İnsanları gömdünüz! 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar