Dehşete düşüren görüntüler! Ehliyetsiz sürücüyü yere yatırıp defalarca tekmeledi

Dehşete düşüren görüntüler! Ehliyetsiz sürücüyü yere yatırıp defalarca tekmeledi
Manisa'da bir trafik polisi, iddiaya göre uygulama noktasından kaçmaya çalışan ehliyetsiz sürücü E.E.'yi (17) tekmeleyerek yere yatırdı. O anlar kameralara saniye saniye yansırken ailenin şikayeti üzerine polis hakkında soruşturma başlatıldı.

Manisa’da yaşanan b u olay, ailenin şikayeti üzerine polis hakkında soruşturma başlatılmasına neden oldu. Olayla ilgili valilik ve emniyet yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Olayın geçtiği Akhisar ilçesinde, ehliyetsiz olduğu öne sürülen E.E., iddiaya göre babasına ait olan aracı alarak trafiğe çıktı. Reşatbey Mahallesi'nde trafik polislerinin uygulama yaptığını fark eden E.E., geri manevra yaparak kaçmaya çalıştı ancak arkadan gelen bir araca çarptı.

640xauto-001.webp

Bu sırada, otomobile doğru yönelen trafik polisi, önce E.E.'yi tekmeleyerek araçtan çıkartıp yere yatırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan bu anlar, dehşete düşürdü. E.E.'nin ailesi, yaşananları polise şikayet etti.

Polis hakkında başlatılan soruşturma devam ederken, olaya ilişkin Valilik ve emniyet yetkililerinden henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

18596523-728xauto.webp

E.E.'nin babası S.E., oğlunun kendisinden habersiz olarak aracı kullanmak istediğini ve polis memurunun tavrını kınadığını belirtti.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar