Sözcü TV'ye geçmişti! Ece Üner'in sunacağı program belli oldu

Sözcü TV'ye geçmişti! Ece Üner'in sunacağı program belli oldu
Televizyon ekranlarının sevilen ismi Ece Üner, Tv100'den ayrıldıktan sonra Sözcü TV ile anlaşma yapmıştı. Üner’in Sözcü TV'de sunacağı program belli oldu. Haftada 2 gün program yapacak.

Sözcü TV ile anlaşan ünlü sunucu Ece Üner, "Sözün Gücü" adıyla haftada iki gün ekranlarda olacak.

YANLIŞIN KARŞISINDA DOĞRUNUN PEŞİNDE OLACAK

Sözcü TV'nin internet sayfasında yapılan duyuruya göre, "Sözün Gücü" programı, Üner'in tarafsız ancak tavırlı duruşuyla memleketin gerçeklerini gün yüzüne çıkaracak, vatandaşın soru işaretlerine yanıt arayacak ve yanlışın karşısında doğrunun peşinde olacak. Program, çarşamba ve cuma akşamları saat 20.15’te Sözcü Televizyonu’nda izleyicilerle buluşacak.

ece-uner-in-yeni-adresi-belli-oldu.jpg

Ece Üner'in, Atatürk sevgisini sık sık ekranda dile getirdiği biliniyor. Özellikle, Atatürk'e yönelik yapılan saygısızlıklara karşı sert tepkiler veren Üner, şu sözlerle duyarlılığını ortaya koymuştu:

"Atatürk her şeydir. Çünkü Atatürk bir isim değildir. Onun ismi Mustafa Kemal’dir. Atatürk ilimdir, bilimdir, akıldır, gelecektir, barıştır, gençliktir, yüzyıllar sonrasını öngörebilmektir, Cumhuriyettir. Atatürk, Türkiye’dir."

HER ÇARŞAMBA VE CUMA AKŞAMI PROGRAM YAPACAK

"Sözün Gücü" programında Üner'e, Sözcü yazarı Uğur Dündar ile Sözcü Televizyonu Strateji ve Güvenlik Danışmanı Ahmet Yavuz da eşlik edecek. Her çarşamba ve cuma akşamı saat 20.15’te ekrana gelecek program, izleyicilerin ilgiyle takip edeceği bir formatla hazırlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar