Sosyal medyadan yol çalışmasını eleştirdi diye hastanelik oldu!

Sosyal medyadan yol çalışmasını eleştirdi diye hastanelik oldu!
Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin yol çalışmasını sosyal medyadan eleştiren taksi şoförü Engin Duru ertesi gün belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne çağrıldı. Çağırılan yere giden Duru’yu AKP’li Başkan Yardımcısı Ercan Leblebici ve yanındakiler kaburgasını kırıp, başından yaraladı.

Bursa’da Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin yol çalışmasını sosyal medyadan eleştiren taksi şoförü Engin Duru ertesi gün belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne çağrıldı. Çağırılan yere giden Duru’yu AKP’li Başkan Yardımcısı Ercan Leblebici ve yanındakiler kaburgasını kırıp, başından yaraladı. Arefe günü yaşanan olayı Engin Duru, “Kanalizasyon çalışması tamamlanan yolun toz olmasından dolayı sosyal medya hesabımdan bir paylaşımda bulundum. Ertesi gün yazıhanede otururken, Ercan Leblebici arayarak, ‘Destek hizmetler müdürlüğündeyim oraya gel’ dedi. Konuşacağız diyerek tek başıma belediyeye gittim. Artı Gerçek'te yer alan habere göre, Başkan yardımcısı Ercan Leblebeci, Destek Hizmetler Müdürü Cumhur Erkal ve iki belediye personeli küfür ettiğim iddiasıyla bana saldırmaya başladı. Eğer ben küfür ettiysem yargısı var. Polisi var. Hakkını orada ara. Niye saldırıyorsun?

"OLAYDA BİR KABURGAM KIRILDI"

Olayda bir kaburgam kırıldı. Başımdan da yaralandım. Darp ettikten sonra ‘polis çağırın’ dediler. ‘Polise, kafasını masaya çarptı dersiniz’ diye de tembihte bulundular. Benimle ilgilenen sağlık çalışanı ‘bu çarpma değil darp’ dedi. Bunlar daha önce de bir personeli dövdüler. Olay büyümesin diye de para verip susturdular” şeklinde anlattı.

Yaşananlara ilişkin İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Mustafakemalpaşa Adliyesi önünde bir açıklama yaptı. Türkoğlu, “Taksici esnafı Engin Dürü'nün sosyal medyada belediye hizmetlerini eleştirdiği için belediye başkan yardımcısı Ercan Leblebici ve adamları tarafından öldüresiye dövülmesini protesto ediyoruz. Bir belediye düşünün ki, hizmet götürmekle yükümlü olduğu vatandaşına kurduğu hain bir pusu ile onu hastanelik ediyor” dedi.

"ŞİKAYETİNİ GERİ ALDIRMAK İÇİN ADETA YALVARIP YAKARIYORLAR"

Türkoğlu, Başkan Yardımcısı Leblebici’nin daha önce de benzer olaylarla ismini duyurduğunu belirterek, “Üstelik yaşanan skandal olay, bu sözde kabadayı başkan yardımcısının ilk vukuatı değil. Bundan 6 ay önce de bir başka vatandaşa belediyede aynı pusuyu kuruyor, onu da kan revan içinde bırakıncaya kadar hem kendi dövüyor, hem de yanındakilere dövdürüyor. Konu adliyeye intikal edince de türlü vaatlerle, şikayetini geri aldırmak için adeta yalvarıp yakarıyor.

Vatandaşları Belediyeye çağırarak meydan dayağı attığı ve attırdığı iddia edilen bu kendini bilmez sözde kabadayı Ercan Leblebici adlı başkan yardımcısını şiddetle kınıyor, kendisine bu kalleş saldırılarda yardım ve yataklık eden diğer saldırganlarla birlikte hem Belediye yönetiminin, hem de hukukun, mağdurun suç duyurusunun gereğini yapmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar