Sosyal medyada tepki çeken seçim paylaşımları: İstanbul depremini dalga konusu yaptılar

Sosyal medyada tepki çeken seçim paylaşımları: İstanbul depremini dalga konusu yaptılar
Yerel seçimler geride kalırken, sonuçlarla ilgili sosyal medyada tepki çeken paylaşımlar yapıldı. Kimileri İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili skandal ifadeler kullanırken, kimi İstanbullu seçmenin ölmesini istedi.

İstanbul'da gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, sosyal medya platformlarında siyasi intikam saldırıları ve çirkin yorumlar yapılmaya başlandı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, zafer sevinci yaşayanlar kadar hayal kırıklığına uğrayanlar da oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, beklenenin ötesinde çirkin ifadelerle sınırları aşan paylaşımlar yaparak tepki çekti.

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi, özellikle bazı karşı seçmenlerin tepkisini çekti. İmamoğlu'nun rakibi Murat Kurum'a karşı elde ettiği 10 puanlık fark, seçim sonuçlarının tartışılmasına neden oldu. Bu sonuçların ardından, sosyal medyada İstanbul'da beklenen bir depremi dile getiren ve İstanbulluların bu depremde ölmesini isteyen çirkin yorumlar yapıldı.

gkem6knbiaayqo8.png

"KEŞKE ÖLSENİZ"

Bazı kullanıcılar, zafer sevincini yaşayanları hedef alarak, "Zaferiniz de yenilginiz gibi hiç çekilmiyor, keşke ölseniz " gibi nefret dolu ifadeler kullanırken, bazıları ise İstanbul'un depremle yok olmasını dile getirdi.

gkem8ndb0aacfid.png

İSTANBUL DEPREMİNİ ALAY KONUSU YAPTILAR

Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen isimlerden Büşra Dede, İmamoğlu'nu "beceriksiz" olarak nitelendirerek, deprem olması halinde İstanbul'da yaşanacakları alaycı bir dille dile getirdi.

gkem7mlakaal6c3.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar