Soner Sarıkabadayı: Oğlum Türkiye'de doğacak

Soner Sarıkabadayı: Oğlum Türkiye'de doğacak
Kolombiya Güzellik Kraliçesi Camelo Lopez ile nişanlı olan şarkıcı Soner Sarıkabadayı baba oluyor. Sarıkabadayı oğlunun Türkiye'de doğacağını söyledi.

Soner Sarıkabadayı doğacak oğlu için kararını verdi

Soner Sarıkabadayı’nın Kolombiyalı model sevgilisi Madelein Camelo Lopez hamile. Çiftin bir oğlu olacak. Bebeğine babasının adını (Hasan) vereceğini söyleyen şarkıcı, “Doğum yurtdışında mı gerçekleşecek?” sorusuna “Hayır. Hasan Türkiye’de, bu topraklarda dünyaya gelecek” yanıtını verdi. Eşinin de ikinci isim olarak Matias’ı seçtiğini belirtti.

soner.png

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soner Sarıkabadayı, baba olmayı sabırsızlıkla beklediğini, çok heyecanlı olduğunu ve bu aralar eşi Madelein'le eksikliklerin giderilmesiyle ilgilendiğini söyledi.

Sarıkabadayı, ünlülerin yurt dışında doğuma yapma modası hatırlatılınca, "Babamın adını koyduğum oğlum Hasan, Türk topraklarında, Türk nüfusuna kayıtlı olarak dünyaya gelecek" dedi.

 Çocuğuna Hasan'la birlikte Kolombiyalı eşinin isteği üzerine Matias isminin konulacağını belirten şarkıcı, "Zaten kısa bir soyadım vardı. Oğlum şimdi Hasan Matias Sarıkabadayı olarak çok kısa bir isimle dünyaya gelecek" esprisinde bulundu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar