Son videoda Erdal Aras'tan söz etmişti! Sedat Peker'in sağ kolunun eşiyle ilgili bomba AKP detayı

Son videoda Erdal Aras'tan söz etmişti! Sedat Peker'in sağ kolunun eşiyle ilgili bomba AKP detayı
Geçtiğimiz haftalarda başladığı video serisiyle ülke gündemine damga vuran Sedat Peker, bugün 6. paylaşımı ile yeni iddialarda bulundu. Videoda 'Erdal Aras' açıklaması dikkat çekerken, Aras'ın eşiyle ilgili yeni bir AKP detayı ortaya çıktı.

Sedat Peker gündem olan açıklamalarına YouTube'da yayımladığı 6. videosu ile devam etti. Peker’in "Birkaç satır bir şey anlatacağım, bunlar birkaç hafta içinde delillendirebilir" ifadelerini kullandığı videoda, Erdal Aras detayı dikkat çekti.

SOYLU İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Sedat Peker, Erdal Aras’a değindiği YouTube videosunun ardından, sosyal medya hesabı Twitter’dan da bir paylaşım yaptı. Süleyman Soylu ve Erdal Aras’ın el ele bir fotoğrafını paylaşan Peker, fotoğrafın Demokrat Parti Genel Başkanlığını kazanma sevinçlerine ait olduğunu iddia etti.

setat-peker-2.png

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, 2020 Kasım ayında Aras’ın babası Mirze Aras vefat ettiğinde Sedat Peker’in başsağlığı mesajı yayınladığı görülüyor. Aynı Mirze Aras ismi, Erdal Aras’ın oğlu Sedat Eray Aras’ın kişisel Facebook hesabında da görülüyor.

Sedat Eray Aras, 21 Kasım 2020 tarihli paylaşımında dedesinin ölümünü, “Dedem Mirze Aras hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi yarın saat 2 de Sancaktepe/Yenidoğan Merve Mahallesi Mehtap Camiisinden defnedilecektir” sözleriyle duyuruyor. Bu da hesabın Erdal Aras’ın oğluna ait olduğu iddiasını güçlendiriyor. Sedat Eray Aras’ın profilinde babası Erdal Aras’a ait çok sayıda fotoğraf da görülüyor.

EŞİ AKP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMUŞ

Erdal Aras’ın ikinci eşi olduğu belirtilen Zübeyde Aras ise Haziran 2015 seçimlerinde AKP’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olmuş. Zübeyde Aras’ın Facebook hesabında partinin aday adayı olarak yaptığı çalışmalar ve görüşmelerden fotoğraflar da paylaşılmış.

zubeyde-aras.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar