Sedat Peker'in iddialarını konuşuyordu! Konu cinselliğe gelince Nevşin Mengü çileden çıktı

Sedat Peker'in iddialarını konuşuyordu! Konu cinselliğe gelince Nevşin Mengü çileden çıktı
Gazeteci Nevşin Mengü, 'Soylu ile Yattık Peker ile Kalktık' isimli yayın başlığı ile ilgili gelen yorumlara isyan etti. Başlıkla ilgili cinsel gönderme imalarına yanıt veren Mengü, "Bu ülkede herkes kafayı cinsellikle bozmuş. Bir şey yazıyorsun, hemen cinsel gönderme. Bu ülke artık bir sevişsin, herkes rahatlasın yani" dedi.

Gazeteci Nevşin Mengü kendi youtube hesabı üzerinden yaptığı programda isyan etti. Mengü, 'Soylu ile Yattık Peker ile Kalktık' isimli yayın başlığı ile ilgili gelen "Tam CNN'den kovulmalık başlık" yorumu karşısında açtı ağzını yumdu gözünü. Başlıkla ilgili cinsel gönderme imalarına yanıt veren Mengü, "Bu ülkede herkes kafayı cinsellikle bozmuş. Bir şey yazıyorsun, hemen cinsel gönderme. Bu ülke artık bir sevişsin, herkes rahatlasın yani"

"PİPO BAZEN SADECE PİPODUR"

Her şeyin altında bir cinsel ima yok arkadaşlar, rahat olun. Gece Süleyman Soylu, saat dokuz buçukta TRT'de canlı yayına çıktı, onu izledik. Yattık uyuduk sabah ta Sedat Peker video koymuş, onu diyoruz. Her şeyde bir cinsel gönderme yok yani bu hayatta. Freud'un dediği gibi 'Pipo bazen, sadece pipodur'" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar