Sedat Peker'den Süleyman Soylu'yu kızdıracak fotoğraf  

Sedat Peker'den Süleyman Soylu'yu kızdıracak fotoğraf  
Sedat Peker İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu kızdıracak bir paylaşımda daha bulundu. Peker; Süleyman Soylu ile adamı olduğunu öne sürdüğü Erdal Aras'ın sevinç fotoğrafını paylaştı. 

Türkiye'nin gündemine oturan Sedat Peker, kendisinin adamı olduğunu iddia ettiği sabıkalı Erdal Aras'ın Bakan Süleyman Soylu tarafından Doğru Yol Partisi MKYK üyesi ve Sancaktepe Belediye Başkan adayı yapıldığını öne sürmüştü. 

Peker, "Genel Başkan seçileceğin zaman paraları ben yolladım, Erdal dağıttı paraları herkese. 14 oyla seçimi kazandın. Erdal Aras'ı DYP MKYK üyesi ve Sancaktepe Belediyesi Genel Başkan adayı yaptın. 'Erdal Baba' diyordun benim adamıma. O zaman ben de senin deden oluyorum, hiyerarşide onun üstüyüm" ifadelerini de kullanmıştı. 

Sedat Peker, Süleyman Soylu'nun başkan seçildikten sonra Erdal Aras ile olan sevincini sosyal medya hesabından paylaştı. 

Peker, paylaşımında şunları yazdı: "Benim eski sağ kolum olan Erdal Aras bey ve süslü sülümanın demokrat parti genel başkanlığı kazanma sevinçleri..." 

sedat-peker-tweet.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar