Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı

Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı
Son dakika... Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük, makamında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Samet Güdük, hastaneye kaldırıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi binasında kimliği belirsiz bir kişi Başkan Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük’ün odasına girerek Samet Güdük’ü silahla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

aw140139-02-1.jpg

SALDIRGAN BELEDİYE ÇALIŞANI İDDİASI

İddialara göre saldırıyı gerçekleştiren kişinin belediye çalışanı Mikail G. olduğu öne sürüldü. Saldırganın olayın ardından kaçmasıyla birlikte polis ekipleri harekete geçti ve şüpheliyi aramaya başladı.

aw140139-01.jpg

POLİSE TESLİM OLDU

Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda şüpheli Mikail G., polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri tarafından gerekli incelemeler yapılıyor.

adanada-baskan-karalarin-ozel-kalem-muduru-makaminda-vuruldu-6559-dhaphoto1.jpg

ADANA VALİLİĞİ’NDEN İLK AÇIKLAMA

Adana Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, Adana Büyükşehir Belediyesi içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır bir şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştır. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden Adana-1980 doğumlu, Belediye Halk Ekmek çalışanı M.G. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte olay akabinde yakalanmıştır."

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR: İŞİN ALTINA NE VAR BİLMİYORUZ

Halk TV'ye konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise şunları söyledi:

Biz de şaşırdık. Belediye çalışanı tarafından gerçekleştirilen saldırı bu. Bizim işe aldığımız bir personeldi. Samet kardeşimizin durumu ise kritik. İşin altında ne var onu bilmiyoruz.

“BENİ DOLANDIRDI”

Saldırgan M.G.'nin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nda çalıştığı, Güdük'ün arkadaşı olduğu bir süre sohbet ettikten sonra üzerindeki tabancayı çekip ateş ettiği belirlendi. M.G., ilk ifadesinde, "Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar