Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu: Ali Koç açıkladı

Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu: Ali Koç açıkladı
Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin tarihi büyük bir merak konusu haline gelirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ertelenen Süper Kupa finalinin oynanacağı tarihi duyurdu.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin tarihi büyük bir merak konusu haline geldi. Suudi Arabistan'da oynanamayan ve ertelenen bu önemli derbinin yeni tarihi ve yeri araştırılmaya başlandı. Özellikle taraftarlar, maçın yeni tarihini ve nerede oynanacağını öğrenmek için heyecanla bekliyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Final maçı ne zaman oynanacak? Derbinin yeni tarihi belli oldu mu?

29 Aralık'ta Suudi Arabistan Riyad'da planlanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa derbi maçı iptal edildi. Şu an için Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ortak açıklamasına göre, Süper Kupa finali ileri bir tarihe ertelendi.

ALİ KOÇ AÇIKLADI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ertelenen Süper Kupa finalinin, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacağını duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar