Son dakika PDFK'dan Trabzonspor'a büyük ceza

Son dakika PDFK'dan Trabzonspor'a büyük ceza
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında PDFK'ya sevk edilen yönetici ve futbolculara verilen cezalar açıklandı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası sahaya inen Trabzonspor taraftarları ile Fenerbahçeli futbolcular arasında arbede yaşanmış tüm futbol camiası duruma tepki göstermişti.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar Avrupa basınında - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Yaşanan skandal saldırının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararını açıkladı.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili PFDK'ya sevk edilen futbolculardan Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat 1 resmi müsabakadan men cezası aldı. Bright Osayi-Samuel'in ise ceza tayinine yer olmadığına karar verildi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçında olay, taraftar sahaya girdi, futbolculara saldırdı - Antalya Gündem Gazetesi | Son Dakika Güncel Haberler

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz'a da 1 maç men cezası ve 13 bin TL para cezası verdi.

SON DAKİKA: Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ortalık bir anda karıştı! Maç biter bitmez taraftarlar ve futbolcular kavga etti - Galeri - Spor

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli futbolcular ile ilgili kararlar şöyle:

FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu BRIGHT OSAYI SAMUEL hakkında, 17.03.2024 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarıyla kavga eylemi nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,(oyçokluğu)

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu JAYDEN QUINN OOSTERWOLDE’nin, rakip takım tribünlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 39.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,(oyçokluğu)

Egemen Korkmaz'dan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklama: "Tepkisiz kalamazdım"- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu JAYDEN QUINN OOSTERWOLDE’nin, rakip takım taraftarlarıyla kavga eylemi nedeniyle FDT’nin 45/1-a ve 35/4. maddesi uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,(oyçokluğu)

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu İRFAN CAN EĞRİBAYAT hakkında, rakip takım tribünlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu İRFAN CAN EĞRİBAYAT’ın, rakip takım taraftarlarıyla kavga eylemi nedeniyle FDT’nin 45/1-a ve 35/4. maddesi uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,(oyçokluğu) karar verildi.

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının cezaları açıklandı! | Goal.com Türkçe

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar