İYİ Parti'de görevden el çektirilen başkanların yerine yeni atamalar yapıldı

İYİ Parti'de görevden el çektirilen başkanların yerine yeni atamalar yapıldı
İYİ Parti Ankara il Başkanı Yener Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ankara'da görevden alınan 6 ilçe başkanlığına (Mamak, Çankaya, Etimesgut, Altındağ, Keçiören, Polatlı) getirilen yeni isimler açıkladı.


İYİ Parti içindeki istifalar ve görevden almalar devam ederken, Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Çankaya ilçe başkanı ve ilçe yönetiminin görevden alındığını duyurdu. Yıldırım, Çankaya ilçe başkanlığına kurucu ilçe başkanı olarak Doğukan Kozan'ın atanmasını bildirdi. Ayrıca, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının da görevden alındığını ve bu ilçelere getirilen yeni isimleri açıkladı.

İşte Yıldırım'ın yaptığı açıklamadan ilgili kısım:

"Çankaya İlçe Başkanı ve İlçe Yönetimine görevden el çektirilmiş, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Av. Doğukan Kozan atanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

Etimesgut İlçe Başkanı Sn. Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi Etimesgut Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Gazi Ercüment Tekin atanmıştır.

Altındağ İlçe Başkanı Sn. Remzi Sağlam Altındağ Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. İsmail Serdar Kara atanmıştır.

Polatlı İlçe Başkanı Sn. İlhan Dereköy Polatlı Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Adnan Sezgin atanmıştır.

Mamak İlçe Başkanı Sn. Ümit Yıldırım Mamak Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Gürbüz Şancı atanmıştır.

Keçiören İlçe Başkanı Sn. Hüsnü Serkan Oğuz Belediye Meclis Üyesi A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Haluk Baran atanmıştır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar