Son dakika... EYT'de yaş sınırı belli oldu!

Son dakika... EYT'de yaş sınırı belli oldu!
Milyonlarca vatandaşın beklediği EYT yasası için artık son döneme gelinirken, dün AKP kaynaklarından gelen açıklama ile yasanın ocak ayına sarkacağı ortaya çıkmıştı. Önemli bir kulis bilgisine ulaştığını dile getiren gazeteci Deniz Gürel, EYT'de ulaştığı yaş sınırı bilgisini paylaştı.

EYT İÇİN FLAŞ KULİS BİLGİSİ: İŞTE BASINA SIZAN YAŞ SINIRI

Son günlerin en tartışmalı konuları arasında yer alan EYT''de yasanın çıkmasına geri sayım sürüyor.

Dün, Kabine Toplantısı öncesinde basına açıklama yapan AKP''li kaynaklar, söz konusu EYT yasasında takvimin ocak ayında başlayacağını ve haliyle EYT yasasının de beklenilenin aksine 2022 yılında değil, 2023 yılında çıkacağını açıkladı.

Ortaya atılan bu iddia sonrası başta İYİ Parti olmak üzere muhalefet kanadından sert eleştiriler gelirken, TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel ulaştığı kritik bir iddiayı canlı yayında açıkladı.

''EYT''de yaş sınırı kaç olacak?'' sorusunun çokça sorulduğunu belirten Gürel, şunlar söyledi:

Dünyada şuanda emeklilik yaşı bir çok yerde 61-65 arasında. Reel değerlendirmelerde bu durum göze alınıyor. Ancak diğer tarafta da böyle bir beklenti de var. Bu artık çözülmesi gereken bir konu ve çözülecek.

''KULİS BİLGİM VAR''

Bendeki bilgiye göre düzenlemenin kriterleri bu ay içerisinde netleşecek. Gelen bilgiler yaş sınırının olacağını gösteriyor. Kadınlarda 48 erkeklerde 50 yaş sınırının olacağına yönelik güçlü bir kulis bilgim var."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar