Son dakika... Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde cezalar belli oldu

Son dakika... Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde cezalar belli oldu
Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na ateş eden sanık hakkında müebbet hapis cezası verildi.

Eski Beşiktaş Spor Kulübü yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 2022 yılında hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin davada karar belli oldu.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetinde rol oynadığı iddia edilen sanıkların yargılandığı davada, bugün alınan kararla birlikte ateş eden Kadir Yasak'a müebbet hapis cezası verildi.

15 YIL HAPİS CEZASI

Beşiktaş camiasında uzun yıllar yöneticilik yapmış ve geniş bir çevrede tanınan Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatına mal olan olayın ardından başlayan dava, 20 sanıklı bir süreç olarak devam etti. Cinayetin faili olarak gösterilen Kadir Yasak, Mahmutyazıcıoğlu'na ateş ederek hayatını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca, Yasak'ın 15 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildiği belirtildi.

Davanın diğer sanıkları Ali ve Kadir Yasak ile Seccad Yeşil ve Serkan Dakman ise adam öldürme suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılırken, aynı zamanda yağma ve yaralama gibi suçlardan da yaklaşık 15 yıl hapis cezaya çarptırıldılar.

65ae732b9292c159-w1200xh1200.webp

65ae733c88845387-w1200xh1156.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar