Esenyurt'ta bir saldırgan çoluk çocuk demeden önüne geleni bıçakladı: 10 kişi yaralandı... O anlar kamerada

Esenyurt'ta bir saldırgan çoluk çocuk demeden önüne geleni bıçakladı: 10 kişi yaralandı... O anlar kamerada
Esenyurt'ta sokak sokak gezen bir kişi, çoluk çocuk demeden 11 kişiyi bıçakladı. Dehşet anları kameralara yansıdı.

Esenyurt'ta kimliği belirsiz olan bir saldırgan, elindeki bıçakla dehşet saçtı. Sokak sokak gezen saldırgan, tanımadığı insanları rastgele bir şekilde bıçakladı.

İlk tespitlere göre 8 kişi bıçaklanarak hastaneye götürüldü. İhbar üzerine olayla ilgili inceleme başlatan polis güvenlik kameralarının inceleyerek saldırganı belirledi. Zanlının yakalanması için bir çalışma başlatıldı. Şahsın bir kişiyi bıçakladığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

aw125540-01.jpg

EVLERİ TAŞLAYIP 2 KİŞİYİ DAHA BIÇAKLAMIŞ

Esenyurt'ta önüne geleni bıçaklayan saldırganın 2 kişiyi daha bıçakladığı ve bazı evleri taşladığı öğrenildi. Şüphelinin evleri taşlama anı kameralar tarafından kaydedildi

"ÇOCUĞUMU BIÇAKLIYOR, ÇANTASINI ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR"

Dehşet anlarını anlatan yaralılardan Mehmet Üstel, "Yürürken karşımdan geldi bir şahıs. Bıçağı çıkardı ekmek bıçağını. Şaka yapar gibi geldi ilk görünce. Bacağıma soktu yürüdü gitti. Ben anında düştüm yere. Hayatta karşılaşmadığım bir kişi. 9 kişi geldi böyle. Hiçbir şey söylemedi. Sabah 09.30'da başlamış, saat 13.30'da beni bıçakladı. Bıçakladıklarının sayısı belli değil" sözlerini kullandı.

Saldırganın yaraladıklarından olan Çiğdem Karaca'nın babası Hasan Karaca ise, "Çocuğumu bıçaklıyor ve çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale edip kurtarıyorlar çocuğu. Sabahtan başlamış bıçaklamaya. Başka hastanelere giden olabilir. Hiçbir şey söylememiş, direk bıçaklamış. Tüm vakalar da böyle olmuş zaten. Şu anda kızım sol bacağından yaralı" şeklinde

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar