Müşterisiyle geldiği evinde gördüğü manzara karşısında dondu kaldı

Müşterisiyle geldiği evinde gördüğü manzara karşısında dondu kaldı
Eskişehir’de kiralık evini müşterisine göstermek isteyen ev sahibi karşılaştığı manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı.

Eskişehir'de Bahçelievler Mahallesi Seylap Caddesi'nde bulunan boş apart dairesine müşteri ile birlikte giden 52 yaşındaki apart işletmecisi Ramazan Coşar, evinde tanımadığı bir kişinin konakladığını gördü.

Uzun süredir kiralık ilanı bulunan dairenin kapısını açtığında karşılaştığı bu beklenmedik manzara üzerine şaşkına dönen Coşar, durumu hemen polise bildirdi.

aw125184-03.jpg

Polis ekipleri olay yerine gelene kadar dairenin kapısını kapatmayı başaran Coşar, şahsın kaçmasını önledi.

Adrese gelen polis ekipleri, 30 yaşlarında olduğu belirlenen A.Ç. isimli şahsın daha önce Kırıkkale'de bir market soygununa karıştığını tespit etti.

aw125184-02.jpg

Dairenin işletmecisi, evini kontrol ettiğinde A.Ç.'nin kullandığı tuvaletin kirli olduğunu fark etti. Bu durum üzerine Coşar, şahsı evini temizlemekle sorumlu tuttu ve temizlik işlemi için gerekli düzenlemeleri yaptı. Ancak Coşar, temizliğin ardından A.Ç. hakkında şikayetçi olmaktan vazgeçti.

aw125184-01.jpg

Dairede yoğun duman kokusu olduğunu belirten Coşar, A.Ç.'nin muhtemelen kapıdan ya da balkon camından girmiş olabileceğini ifade etti. Ayrıca, apartman sahiplerini, kiralık ilanı bulunan dairelerini sık sık kontrol etmeleri konusunda uyardı.

Ramazan Coşar yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: "Burası, iki buçuk aydır falan boşta. Biz iki buçuk aydır kirasını ödüyoruz. Müşteriye göstermeye geldiğimizde burada bir şahıs, montunu sermiş, kaloriferin dibinde sigarasını içiyor, yiyecek koymuş yanına biraz. Bir iki gündür burada ikamet ettiği de belli. Sorular sorduğumuzda hiç cevap vermedi. 'Çok özür dilerim' falan dedi sadece, 'bilmiyorum' dedi. Nerelisin diyoruz cevap vermiyor falan. Biz şüphelendik. Dışarıda kiralık yazısı yazdığı için boş olduğunu anlayıp girmiş olduğunu düşündük. Polis çağıralım dedik. Üzerinde bulunan evrakların içerisinde hırsızlıktan daha önce soruşturma geçirmiş. Bir polis tutanağı vardı daha önceden. Polis geldi, aramasının olmadığını söyledi. Biz de şikayetçi olmadık."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar