Son dakika... CHP'nin Esenyurt ve Güngören adayları değişti: İşte yeni adaylar...

Son dakika... CHP'nin Esenyurt ve Güngören adayları değişti: İşte yeni adaylar...
CHP Genel Merkezi tarafından yapılan bir duyuruda İstanbul’un Esenyurt ve Güngören ilçe adaylarının değiştiği açıkladı. Esenyurt’ta Ahmet Özer, Güngören’de Yüksel Yalçın aday olarak gösterilecek.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine doğru gidilirken, YSK takvimine göre adayların bildirilmesi için 20 Şubat son tarih. Siyasi partiler bu tarihe kadar aday gösterebiliyor, gösterdikleri adaylarla da ilgili değişikliğe gidebiliyor.

CHP'NİN GÜNGÖREN VE ESENYURT ADAYLARI DEĞİŞTİ

CHP'den yapılan açıklamaya göre, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için İstanbul Güngören ve Esenyurt İlçe başkan adayları değiştirildi. Açıklamaya göre Güngören Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen ve Esenyurt Belediye Başkan Adayı Temel Akkoçlar sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi. Ali Gökmen'in yerine Yüksel Yalçın, Temel Akkoçlar'ın yerine Prof.Dr.Ahmet Özer aday gösterildi.

CHP'den yapılan açıklama şöyle:

İstanbul Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarımız, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmiştir. Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar