Son dakika... Asgari ücret toplantısında kritik gelişme

Son dakika... Asgari ücret toplantısında kritik gelişme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tespit komisyonunu saat 16.30'da Külliye'ye davet etti.

Asgari ücret belirlenme süreci, milyonlarca çalışanın merakla beklediği kritik bir aşamaya geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı, bugün saat 16.30'da Beştepe'de gerçekleşecek ve bu toplantıda yeni asgari ücret konusunda önemli görüşmeler yapılması bekleniyor.

Komisyon, daha önce iki kez bir araya gelmiş ve yeni asgari ücretin belirlenmesi için çalışmalara başlamıştı. 11 Aralık'ta gerçekleşen ilk toplantıda takvim belirlenmiş, detaylı çalışmaların nasıl yürütüleceği konusunda bilgi verilmişti.

18 Aralık'ta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşen ikinci toplantıda ise ekonomik veriler masaya yatırılarak değerlendirme süreci devam etmişti. Ancak henüz her iki toplantıda da asgari ücretle ilgili belirli bir rakam ortaya konulmamış, bu nedenle belirsizlik sürüyordu.

Bugünkü toplantı, çalışanların ve işverenlerin büyük bir dikkatle beklediği bir sürecin devamını temsil ediyor. Asgari ücretin belirlenmesi, ekonomik dengeler ve çalışanların yaşam standartları açısından büyük önem taşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar