Son dakika... Aralıkta promosyonu 8 bin liraya çıkardılar! İşte emekliye aralık ayı sürprizi

Son dakika... Aralıkta promosyonu 8 bin liraya çıkardılar! İşte emekliye aralık ayı sürprizi
Milyonlarca emekli vatandaşın ağustos ayından bu yana merak ettiği promosyonlarda aralık ayı kampanyaları başladı. Özel bankalar arasında yer almasına karşısın düşük bir promosyon ödemesi yapan TEB, emekliye verdiği ödeneği 8 bin liraya çıkarma kararı aldı.

EMEKLİYE ARALIK SÜRPRİZİ! BİR BANKA PROMOSYONU 8 BİNE YÜKSELTTİ

Gerek enflasyon ve gerekse de düşük maaşlar nedeniyle geçinmekte zorlanan emeklinin yardımına bankaların verdiği maaş promosyonları yetişti.

Özel ve kamu bankaları arasında süren kıyasıya rekabeti özel bankalar kazanırken, aralık ayına gelinmesi ile birlikte emekli promosyon kampanyaları bir kez daha güncellendi. 

TEB''İN EMEKLİYE PROMOSYON KAMPANYASI

TEB emekli promosyonundan faydalanmak isteyen müşterilerin emekli maaşlarını bankaya taşıyarak 3 sene maaşı bankadan alma sözü vermeleri gerekiyor. Aynı zamanda 2 tane otomatik ödeme talimatının biri elektrik faturası olması şartı ile promosyon ödemesi yapılacak.

PROMOSYON TUTARI

TEB emekli maaşını bankaya taşıyarak promosyon alacak müşterilere şu şekilde ödeme yapıyor; 1.500 TL''ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 500-5 bin- 5.500 TL; 1.500 TL ve 2 bin 500 TL''ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 625- 6 bin 125- 6 bin 750 TL; 2 bin 500 TL ve üstünde emekli maaşı alan vatandaşlara 750- 7 bin 250- 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların emekli maaşlarını bankaya taşıdıktan sonra maaşlarını 3 sene boyunca alacakları ile ilgili taahhüt vermeleri ve biri elektrik faturası olmak üzere en az 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekmektedir. Emekli promosyonu kampanyası sadece emekli maaşını bankaya yeni taşıyan müşteriler için geçerli olacak. Mevcut emekli maaşını TEB üzerinden almaya devam eden müşteriler ise maaşlarını 3 sene daha bankadan alma sözü verirlerse promosyon kampanyasından faydalanabilecekler. Emekli maaşını bankaya taşıyarak promosyon almak isteyen vatandaşlar şubelere giderek maaşlarını taşıyabilir ya da CEPTETEB mobil bankacılık üzerinden taahhütname imzalayarak promosyon ödemesi alabilmektedir. Promosyon ödemesi alabilmek için maaşı bankaya taşımak zorunludur. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar