Son dakika... Anlaşma sağlandı, çabalar sonuç verdi! Tam 26 bin 250 TL promosyon verilecek

Son dakika... Anlaşma sağlandı, çabalar sonuç verdi! Tam 26 bin 250 TL promosyon verilecek
Bankaların birbirleriyle yarış halinde olduğu promosyon ödemeleri gündemde kalmaya devam ederken emekli ve çalışanlar da alacakları promosyonu araştırmaya devam ediyor. Bankalarla beraber kurumlar da promosyon miktarını artırdı. Bir belediye daha 26.250 TL promosyon kararı aldı. İşte bütün ayrıntılar...

ANLAŞMA SAĞLANDI! 26 BİN 250 TL PROMOSYON VERİLECEK

Kamu personelinin maaş ve ücretlerinin bankalar vasıtasıyla ödenmesine yönelik genelge gereğince üç yıl boyunca maaşların ödeneceği bankayı belirlemek için Avcılar Belediyesi tarafından bankalarla yapılan görüşmeler sonucunda en yüksek ücreti veren banka ile anlaşıldı. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Memur ve sözleşmeli çalışanlarımız için tek seferde 26.250 TL maaş promosyonu konusunda anlaşma sağladık. Hayırlı olsun" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli şu açıklamada bulundu:

"Çalışma arkadaşlarımızın refahı ve huzuru için promosyon ödemeleriyle ilgili yoğun çalışmalarımız sayesinde iyi bir netice elde ettik. Memur ve sözleşmeli çalışanlarımız için tek seferde 26.250 TL maaş promosyonu konusunda anlaşma sağladık. Hayırlı olsun."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar