Depremzedelere gülerek karşılık vermişti! Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'dan istifa kararı

Depremzedelere gülerek karşılık vermişti! Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'dan istifa kararı
Gelen son dakika bilgisine göre, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, istifa ettiğini açıkladı. Depremden etkilenen Adıyamanlılar'ın "Yardımlar nerede?" sorusuna gülerek karşılık veren Vali Çuhadar büyük tepki toplamıştı.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 3 yıldır sürdürdüğü Adıyaman Valiliği görevinden istifa etti.

Çuhadar''ın sağlık sorunları gerekçesiyle görevden ayrıldığı ifade edilen paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğum Adıyaman Valiliği görevimden yaşadığım sağlık sorunları sebebi ile affımı talep etmiş durumdayım. 06.02.2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinin yaralarının devlet ve millet dayanışması ile sarılacağına şnancım tamdır. Adıyaman ve Adıyamanlı hemşehrilerimin yüreğimizde hep özel bir yeri olacaktır. Allah hepimizin yar ve yardımcı olsun"

Kahramanmaraş depreminin sabahında Kahramanmaraş ve Elbistan’a Koordinatör Vali olarak görevlendiren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bugün yeni bir kararla aynı görev için Adıyaman’a görevlendirilmişti.

NE OLMUŞTU?

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Adıyaman''da yakınlarını kaybeden vatandaşlar, yardım gelmediği için valiye tepki göstermişti. Depremzedelerin ''Adıyaman sahipsiz'' şeklinde slogan atarak protesto ettiği Vali Çuhadar ise gördüğü tepki karşısında önce sessiz kalmıştı.

Çuhadar daha sonra ise gülmeye başladı. Kalabalık içerisinde bulunan bir kadın vatandaşın "Neye gülüyorsun sen ya neye gülüyorsun!" diye bağırdığı duyuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar