Son anketlerin kaybeden ismi Erdoğan, AKP teşkilatını toplama kararı aldı

Son anketlerin kaybeden ismi Erdoğan, AKP teşkilatını toplama kararı aldı
Son yayımlanan tüm anketlerde muhalefetten pek çok ismin gerisinde kalan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın mutsuz olduğu öğrenildi. Yaklaşan seçimler öncesinde parti teşkilatını toplayacak Erdoğan'ın burada partililere son uyarıları yapması bekleniyor. Söz konusu toplantıların daha önce olduğu gibi yine Kızılcahamam'da yapılacağı belirtiliyor.

ANKETLER HAREKETE GEÇİRDİ! AKP'DE BEKLENEN KARAR ALINDI

Yaklaşan seçimler öncesinde hem muhalefet hem de iktidar kanadında çalışmalar sürüyor. Son zamanlarda paylaşılan hemen her ankette muhalefet adaylarının gerisinde kalan AKP Genel Başkanı Erdoğan''ın parti teşkilatını toplayacağı öğrenildi. Erdoğan, kurmaylarından neler beklediğini 3-5 Haziran arasında Kızılcahamam''da anlatacak.

TÜM TEŞKİLAT ORADA OLACAK

Bir otelde gerçekleştirilecek 3 günlük toplantıya, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları, bakanlar ve bakan yardımcıları katılacak.

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞECEK

AKP Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantı, basına kapalı programlarla devam edecek.

SEÇİME NASIL GİDİLECEĞİ KONUŞULACAK

Salgının ardından yapılacak ilk ''İstişare ve Değerlendirme Toplantısı''nda, AKP''nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklarının masaya yatırılması, Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilmesi planlanıyor.

Çeşitli sunumların gerçekleştirileceği, istişarelerin yapılacağı toplantının yine Erdoğan''ın konuşmasıyla tamamlanması öngörülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar