Sokakta görenler ünlü sunucu Kenan Işık sandı! Gerçek daha sonra ortaya çıktı

Sokakta görenler ünlü sunucu Kenan Işık sandı!  Gerçek daha sonra ortaya çıktı
Ünlü televizyon sunucusu Kenan Işık, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un sokaklarında yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Ancak, gerçek daha sonradan ortaya çıktı. Herkesin ilk anda Kenan Işık zannettiği kişi, aslında ünlü sunucunun kardeşi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık çıktı.

Kenan Işık, 9 yıl önce spor salonunun saunasında geçirdiği bir kaza sonucu beyin kanaması geçirerek komaya girmişti. Bu olaydan sonra sağlık durumu merak konusu olmuş ve son günlerde ortaya çıkan bir görüntü, ise sevenlerinin kafasını hayli bir karıştırmıştı.

18344080-728xauto.webp

Ünlü sunucunun eşi, daha önce çıkan yalan haberlere karşı isyan etmiş ve eşinin sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını belirtmişti. Kenan Işık, hastane sürecinin ardından tedavisine evde devam ediyor ve sevenlerini güncel sağlık durumu hakkında bilgilendirme konusunda sessizliğini koruyor.

Kenan Işık'ı sokakta gördüklerini söyleyenler, bu olayın ardından gerçeği öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü sunucunun kardeşi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık ise, kardeşiyle olan benzerliği nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. İki kardeş arasındaki bu benzerlik, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

640xauto.webp

yhyh.jpg

Ünlü sunucu Kenan Işık'ın kardeşi Mehmet Cengiz Işık.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar