Sokak ropörtajında tartışma yaratan sözler: Bu kız böyle giyiniyor kocam ve oğlum tahrik oluyor

Sokak ropörtajında tartışma yaratan sözler: Bu kız böyle giyiniyor kocam ve oğlum tahrik oluyor
“Ben Soruyorum” isimli Youtube kanala konuşan bir kadın vatandaşın söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Kadın vatandaşa mikrofon uzatan muhabir ise aldığı cevaplar karşısında şoke oldu. Röportaj bir süre sonra ikili tartışmaya döndü.

İREM GÜL / GÜNBOYU

Ülkenin ekonomik olarak zor günler geçirdiği bugünlerde Türkiye’nin dört bir yanında sokak röportajları çekilmeye devam ediyor. Birbirinden ilginç diyaloglara şahit olduğumuz röportajlardan bir tanesi de İstanbul Mecidiyeköy’de çekildi. Youtube’da yayınlanan “Ben Soruyorum” isimli kanala konuşan bir kadın vatandaş söyledikleriyle ‘yok artık’ dedirtti.

Muhabirin ‘Açız diyen vatandaşlar var. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?’ sorusuna tepki gösteren kadın vatandaş, “Nerede aç var, İstanbul boşalmış. Hangisi açmış? Bakalım etrafa, var mı bir rızık kaygısı olan. Bak etrafına bak, yok.” ifadelerini kullandı.

“Kiralar yüksek ondan boşalıyor” sözleri üzerine ise savunmaya geçen kadın, “Afrika’ya gitsinler.” şeklinde cevap verdi.

Aldığı cevap karşısında şaşkına dönen muhabirin, “Bu ülkenin vatandaşı geçinemiyor diye Afrika’ya mı gitsinler yani” şeklinde verdiği cevaba ise daha da sinirlenen kadın, “O zaman şikayet etmeyecek, elindekiyle yetinecek. Biz çok zenginiz bak, etrafı görüyor musun” dedi.

“Sokaktan 10 kişiyi çevirsek 8’i Arap” diyen muhabire kadının cevabı ise 'bu kadar da olmaz artık' dedirtti. Kadın, “Yok ya. Araplar mı yiyor bizim ekmeklerimizi. Git başka yere orayı çek. Bu mu sizin modern hayatınız? Atatürk’ü böyle mi anlattınız?” diyerek çevredeki bir kadını hedef aldı.

Muhabirin “İnsanların açık giyinmesi sizi neden ilgilendiriyor?” sorusu sonunda deliye dönen kadın, şunları söyledi: “Açık giyinmesi beni çok ilgilendiriyor. O benim kocamı, oğlumu, her şeyi tahrik ediyor. Bunları görünce ben bile ahlaksız oluyorum.”

Kadının açıklamalarına dayanamayıp sinirlenen muhabir ise “ Sen de peçe takmamışsın abla. Sen de peçeni tak o zaman” dedi. Karşılıklı tartışmaya dönen röportajda kadın son olarak, “Ben peçemi takarım ama bu şekilde hiç kimse gezemez. Hiç kimse özgür değil.” şeklinde konuştu.

Ülkede herkesin ekonomiyi konuştuğu bu dönemde bazı vatandaşların hala kılık kıyafete takılması ve bunu gündeme getirmesi ise bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar