Açık açık konuşan gurbetçi: Dolar yükselsin diye Erdoğan'a oy verdim

Açık açık konuşan gurbetçi: Dolar yükselsin diye Erdoğan'a oy verdim
'@amerika.gunlukleri' ismiyle TikTok'ta paylaşımlar yapan bir gurbetçi, paylaştığı son videosu ile gündem oldu.

TURGAY SAKARYA / GÜNBOYU

Popüler sosyal medya platformlarından TikTok’ta daha önce paylaştığı videoya gelen “Abi Erdoğan’a oy verirken öyle demiyordun” yorumuna cevap veren bir gurbetçi ilginç açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a neden oy verdiğini iki madde de açıklayan gurbetçi, “Bak dostum, lafı hiç eğip büküp kırmayacağım. Açık ve net söyleyeceğim. Ben Erdoğan’a oy verdim. Doğrudur, inkar etmiyorum. Niye oy verdim? Birincisi Kılıçdaroğlu’na güvenmediğim için. İkincisi ise kardeşim, Ben yurtdışında gurbetçiyim çalışıyorum ve burada kazandığımın karşılığını dolar olarak laıyorum. Dolarım olarak kazandığım için doların yükselmesi de benim işime geliyor. Ve doların yükseleceğini de biliyordum, mevcut iktidar devam ederse. Dolar yükselsin diye de oy verdim.” İfadelerini kullandı.

Bu sorunun Türkiye’de yaşayıp Erdoğan’a oy verenlere sorulması gerektiğinin altını çizen gurbetçi, konuşmanın devamında şunları söyledi: “Oradakilere soracaksın kardeşim. Sen bu adama niye oy verdin veya bu partiye niye oy verdin diye. Çünkü benim verme sebebim belli. Çünkü benim işime geliyor, mevcut iktidarın devam etmesi. Türkiye’ye neden dönmüyorsunuz diye soranlar olacak. Kardeşim benim kurulu düzenim var burada, dönemem. Yoksa dönerdik.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar