SMA'lı bebek için konulan yardım kutusunu çaldılar!

SMA'lı bebek için konulan yardım kutusunu çaldılar!
İzmit'te bir dükkana giren hırsızlar SMA hastası bir bebek için dükkana koyulan yardım kumbarasını çaldılar.

İzmit'te bir helvacı dükkânına gerçekleşen hırsızlık olayı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, sabaha karşı saat 03.30 sıralarında İzmit Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda bulunan helvacıda meydana geldi.

Gece geç saatte kapalı olan iş yerine camdan giren 2 hırsız, kasada bulunan 4 bin TL'yi ve SMA hastası bir bebeğin yardım kampanyası için ayrılmış kumbarayı çalarak olay yerinden hızla kaçtı. Dükkanın sahibi, sabah iş yerini açtığında durumu fark ederek hemen polise haber verdi.

82645.jpeg

Güvenlik kamerası görüntülerinde, hırsızların camdan içeri girişi, kasada bulunan paraları alış anı ve ardından dolapları karıştırarak kaçış anları net bir şekilde görülebiliyor.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, hırsızların yakalanması için çalışmalar sürüyor. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtları, polise önemli ipuçları sağlayacak nitelikte. Hırsızlık olayının, iş yerinin sahibi ve müşterileri üzerinde oluşturduğu üzüntü ise devam eden soruşturma ile birlikte artıyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar