Öğrenci yurdunda mide bulandıran skandal 10 erkek öğrencisini istismar etti

Öğrenci yurdunda mide bulandıran skandal 10 erkek öğrencisini istismar etti
Antalya’da Süleymancılar olarak bilinen tarikata bağlı olduğu iddia edilen özel bir yurtta kalan 10 erkek öğrenciye yapılan istismarın detayları mide bulandırdı.

Alanya'da özel bir yurtta görevli eğitmen G.R.U.'nun 14 yaş altındaki 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası aileler suç duyurusunda bulundu.

10 ÇOCUK İSTİSMAR EDİLDİ

Yurtta kalan öğrencilerin ailelerine yaşadıklarını anlatmalarının ardından skandal ortaya çıktı. Yürütülen soruşturma kapsamında ifadeler sonrasında taciz ve istismara uğrayan 10 öğrencinin olduğu tespit edildi.

erkek-ogrenci-yurdundaki-10-cocuga-taciz-21983-1.jpg

“GEL SENİ KARIM YAPAYIM” DEDİ

İfade veren öğrenciler G.R.U.'nun müstehcen tekliflerde bulunduğunu, kendisine karşı konulduğunda fiziksel şiddet uyguladığını, bazı çocukları 'karı-koca' şeklinde eşleştirdiğini, özel bölgelerine dokunduğunu, 'gel seni karım yapayım' dediğini, cinsel çağrışım uyandırabilecek oyun oynattığını anlattı.

erkek-ogrenci-yurdundaki-10-cocuga-taciz-21983-2.jpg

G.R.U.'nun kendisini yatakhaneye götürdüğünü söyleyen bir öğrenci kimse duymasın diye elektrik süpürgesini açıp kendisine istismarda bulunduğunu itiraf etti.

erkek-ogrenci-yurdundaki-10-cocuga-taciz-21983.jpg

“ŞAKASINA KARIM DİYORDUM”

10 çocuğa dehşeti yaşatan G.R.U ise ifadesinde onlarla şakalaştığını, karım söylemini şakasına söylediği belirtti.

MÜSTEHCEN GRUPLARA ÜYE OLMUŞ

Cep telefonu incelenen G.R.U’nun internet sitelerinde erkek erkeğe müstehcen görüntülerin kayıtlı olduğu, müstehcen sosyal medya gruplarına üye olunduğu, erkeklerle cinsel içerikli yazışmalar ve fotoğraf paylaşımları olduğu tespit edildi.

Ek olarak alınan bazı ifadelerde de G.R.U.'nun çocuklara zorla hırsızlık yaptırdığı, birbirlerinin çantalarından eşya aldırıp, kendisine getirttiği, kantinden çocukların parasıyla kendisine bir şeyler aldırttığı, telefondan oynadığı oyuna çocukların parasıyla eşya almak için para yüklettiği, oyunda yenildiği zaman da sinirlenip, çocuklara vurduğu, Atatürk'e hakaret ettiği iddiaları da yer aldı.

“YURDA GİTTİK AMA KAÇMIŞTI”

Oğlunun yaşananları teyzesine anlattıklarını belirten bir veli şöyle konuştu:

Çocuklardan isimleri aldım. Gerçekliğini öğrenmeye çalıştım. O anda sinirlenerek G.R.U.'yu aradım. Hoca, 'Öyle bir şey yok' dedi. 5 dakika sonra yurda gittik. G.R.U. kaçmıştı. Oğlum bize olayların çok defa yaşandığını anlattı. Oğlum, G.R.U.'nun kendisine de cinsel ilişki teklif ettiğini ve kabul etmeyince çok kötü davrandığını söyledi.

“TECAVÜZ, TACİZ, HIRSIZLIK”

Mağdur çocuklardan birinin yakını da bildiklerini şöyle anlattı:

Kaldığı yurtta tecavüz, taciz, hırsızlık, cinsel içerikli videolar izletildiğini, söyledi. Bunu 1 kişi yapıyormuş. Daha sonra yurda gittik, konuştuk ama şahsın orada olmadığını söylediler.

G.R.U. hakkında 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar