Hijyenik hırsız! Önce elini yıkadı sonra motosikleti çaldı

Hijyenik hırsız! Önce elini yıkadı sonra motosikleti çaldı
Aksaray'da bir apartmanın önünde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili olarak, güvenlik kamerası görüntülerinde yakalanan 2 şüpheliden birinin, motosikleti çalmadan önce ellerini yıkaması dikkat çekti.

Hasas Mahallesi'nde bulunan bir apartman önünde gerçekleşen olayda, park halindeki bir motosiklet hırsızlık olayına konu oldu. İki şüpheli, apartman önünde kilitli duran motosikleti çalmak amacıyla harekete geçti. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, biri gözetleme yaparken diğeri tatlı su çeşmesinde ellerini yıkadıktan sonra motosikletin yanına gitti.

aw160199-01-1.jpg

Motosikletin kilidini keserek çalan şüpheliler, daha sonra motosikleti iterek kaçmaya başladılar. İhbar üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirledi. B.S. (20) ve A.K. (17) adlı şüpheliler, yapılan operasyonla Zincirli Mahallesi'nde saklandıkları ikamette yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar