Skandal görüntüler kamera kayıtlarında çıktı: AKP Gençlik Kolları Başkanı polis amirini tokatladı

Skandal görüntüler kamera kayıtlarında çıktı: AKP Gençlik Kolları Başkanı polis amirini tokatladı
Karaman'da AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak ile Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şube Müdürü Alparslan Yanar arasında gerginlik çıktı. Toprak, polis amirine tokat atarken, görüntüler güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

Umut Can Halavart / Günboyu 

Karaman''da AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak ile Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şube Müdürü Alparslan Yanar arasında kavgaya varan bir gerilim yaşandı. 

Halk TV''nin ulaştığı güvenlik kamerası görüntülerine göre; İkili arasında yükselen tansiyonun ardından taraflar ayrılıyor. AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Toprak, binayı terk etmek üzereyken geri dönüyor ve tartıştığı polis amiri Alparslan Yanar''a tokat atıyor. 

Toprak’ın şube müdürü Alparslan Yanar''a tokat atmasının ardından taraflar arasındaki gerilim daha da artıyor. Bu esnada koridorda bulunan polisler Yanar’ı sakinleştirmeye çalışırken, diğer tarafta bulunan vatandaşlar ise AKP''li Toprak''ı uzaklaştırmaya çalışıyor. 

ÖNCE POLİSE TOKAT ATTI SONRA DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Olaya ilişkin Karaman Ajans sitesinde yer alan haberde ise, tarafların karşılıklı olarak birbirlerinden şikâyetçi oldukları bilgisi yer aldı. Konu ile ilgili telefonla ulaşılmaya çalışan AKP Karaman il başkanı Murat Öztürk ve il gençlik kolları başkanı Kemal Toprak''tan ise dönüş olmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar