Skandal görüntüler Ankara'dan... Korona virüs belası yetmezmiş gibi bir de hasta yakınları doktorlara saldırdı

Skandal görüntüler Ankara'dan...  Korona virüs belası yetmezmiş gibi bir de  hasta yakınları doktorlara saldırdı
Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde "hasta yakınları" sağlıkçılara saldırdı.Sağlık çalışanları kapıyı tutarak kendilerini korumaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre, hastanede çok az sayıda polis ve jandarma görev yaparken, bu isimler saldırılara müdahalede de bulunmuyor.

Bir süre devam eden saldırıya karşı sağlık emekçileri kendi kendilerini korurken, daha sonra olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte sağlık emekçileri bulundukları alandan çıkabildi.

Saldırının bir hasta yakının ölmesi sonrası düzenlendiği öğrenildi.

@tintondemirci isimli bir sosyal medya kullanıcısı o anları çekti.

İşte o görüntüler:


CHP Ankara Milletvekili Murat Emir MHP Lideri Bahçeli’nin TTB hakkındaki suçlamalarını hatırlatan Emir, “Yalnız bırakılmak yetmiyormuş gibi hekimler bir de iktidar ortağı partinin genel başkanı tarafından tehdit ediliyor. Siz en üst makamlarca hekimleri tehdit ederseniz, kendini bilmez kişiler de bu tehditlerden cesaret alır ve benzer davranışları sergilemeye devam eder. İktidar bir an önce aklını başına almalı ve  toplum nezdinde sağlıkçıların itibarını yükseltecek, saygınlığını sağlayacak bir tutum sergilemelidir. Siyasetçiler, hekimleri hedef göstermekten vazgeçmelidir” diye konuştu.

sdefgsde.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar