Esenyurt'ta iğrenç olay! Vatandaşlar meydan dayağı attı

Esenyurt'ta iğrenç olay! Vatandaşlar meydan dayağı attı
Esenyurt’ta yaşlı kadını tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheliye çevredeki bazı vatandaşlar tarafından meydan dayağı atıldı.

Olay, geçtiğimiz cuma günü Güzelyurt Mahallesi’nde yer alan bir parkta gerçekleşti. İddiaya göre, parkta oturan yaşlı bir kadına fiziksel bir taciz eden adamı vatandaşlar fark etti. Vatandaşların saldırmasıyla şüpheli olay yerinden koşarak kaçmaya çalıştı. Kaçtığı sokakta hemen yakalanan şüpheliye vatandaşlar meydan dayağı attı. Şüpheli, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler ifadesi alınmak üzere karakola götürdü. Yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

“BİRKAÇ KEZ VURDUK”

Yaşananları anlatan mahalle sakinlerinden Murat Büyükturan, “Şahıs yaşlı bir teyzeye tacizde bulunmuş. Bizim vatandaşlarımız da döverek onu sokağa doğru kovalamış. Biz birkaç kez vurduk. Halk ayaklandı. Böyle sapıklar olduğu sürece biz çocuklarımızı sokağa bırakamıyoruz” dedi.

“PARKTA YAŞLI BİR KADINI TACİZ ETMİŞ”

Emrah Yazman ise, “Biz esnafız, iş yerinde çalışıyorduk. Dışarıdan bir ses geldi ve baktığımızda bir şahsın mahalleli tarafından dövüldüğünü gördük. Öğrendik ki parkta yaşlı bir kadını taciz etmiş. Daha sonrasında polis geldi ve adamı karakola götürdü” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar