Sınırları zorlayan Survivor macerası: Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı İtalya'da!

Sınırları zorlayan Survivor macerası: Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı İtalya'da!
Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Survivor, dünyanın birçok ülkesinde de benzer bir heyecanla izleniyor. Özellikle Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansıyla İtalya'da büyük bir sevgi kazanan Aras Şenol, şimdi yepyeni bir maceraya atıldı. İtalya'nın ünlü Survivor programı "L'isola dei Famosi"de yarışmaya katıldı.

Son dönemlerin en dikkat çeken Survivor sezonlarından birini yaşarken, bu heyecan sadece ülke sınırlarını aşmakla kalmadı. Survivor Yunanistan'ın birleşme partisinde Türk yarışmacıların büyük ilgi görmesi konuşulmuştu. Aleyna Kalaycıoğlu'nun sahneye çağrılması ve performansı da gündem oluşturmuştu. Şimdi ise Survivor İtalya gündemde.

uui.jpg

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Çetin karakteriyle İtalya'da büyük bir hayran kitlesi edinen Aras Şenol, Survivor İtalya'ya katıldı.

io.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre, ünlü oyuncu Survivor İtalya için ciddi bir hazırlık süreci geçirdi. İyi derecede İngilizce bilen ve bir yıldır İtalyanca eğitimi alan Şenol'un aynı zamanda milli yüzücü olması da dikkat çekiyor.

640xauto.webp

ARAS ŞENOL KİMDİR?

Aras Şenol, İstanbul'da 4 Temmuz 1993 tarihinde doğdu ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle adım attı. Boyu 1.82 metre olan ve 74 kilo ağırlığındaki Şenol, Yengeç burcu. Şenol'un yer aldığı yapımlar arasında 2018 yapımı Bir Zamanlar Çukurova dizisi önemli bir yer tuttu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar