Sinema oyuncusu Sinan Albayrak sosyal medyada depremzedelere yapılan yorumlara isyan etti! “İğrenç insanlarsınız”

Sinema oyuncusu Sinan Albayrak sosyal medyada depremzedelere yapılan yorumlara isyan etti!  “İğrenç insanlarsınız”
Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında deprem bölgesinde AKP’nin çok yüksek oranda oy almasının ardından sosyal medya platformlarında depremzedelere gösterilen tepkilere sinema oyuncusu Sinan Taymin Albayrak, “İğrenç insanlarsınız” diyerek tepki gösterdi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında gerçekleştirdiği yardım çalışmalarıyla adından bahsettiren ünlü sinema oyuncusu Sinan Taymin Albayrak, yayınladığı videoda deprem bölgesindeki depremzedelere edilen hakaretlere sessiz kalmadı.

Instagram hesabından çektiği videoda depremzedelere yapılan eleştirilere karşı, “Sizler benim hedefimdesiniz” dedi. İşte Albayrak’ın çektiği o videoda söylediği sözler:

“Seçimle alakalı kendi adıma herhangi bir paylaşım yapmamaya özen gösterdim. Gayret ettim. Çünkü herkesin iğrenç bir şekilde, çirkin bir şekilde karşılıklı olarak atışmasından ve buna dahil olma endişesinden dolayı açıkçası ben de kendimi böyle bir durumdan geri çektim. Böyle bir ortamda olma istemiyorum dedim. Ancak, bugün okuduğum mesajlar deprem bölgesiyle alakalı olarak, deprem bölgesinden iktidara gelen oylarla alakalı olarak yapılan yorumlar gerçekten artık midemi bulandırdı.

o9.jpg

İğrenç insanlarsınız! Bunu söylediğim kişiler bana cevap verecek olan olumsuz, küfürlü, hakaret vari cevap verecek olan kişilerdir. Onlara söylüyorum iğrenç insanlarsınız! Deprem bölgesindeki insanlara keşke hepiniz orada ölseydiniz. Keşke hepiniz geberseydiniz. Katilinize aşıksınız. Katil seviciler. Bilmem ne çocukları …” diye o deprem bölgesindeki o insanlara hakaret eden insanlara söylüyorum: Sizler gerçekten olmaması gereken ucube yaratıklarsınız. İnsanları ayırmaya o kadar meraklısınız ki ama siz sadece karşı tarafın kendinize karşı olan kendi demokrasinize uymadığını düşündüğünüz her insana hakaret eden; çocuklarına, torunlarına lanetler okuyabilen insanlarsınız. Bu mesajı tek seferde göndereceğim için takılacağım bir çok yerde belki de. Kısa kesmeye çalışacağım.

llo.jpg

Lütfen, Allah aşkına birazcık olsun akıl, mantık, kalp devreye girsin. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, iktidarda kimi görmek istiyorsanız görün. Hiç kimsenin umrunda olmaması gereken bir şey bu ama siz eğer şu anda deprem bölgesindeki insanlara, “ Artık size yardım etmeyeceğiz. Size yardım yapanları da engelleyeceğiz. Yardım yapan bilmem ne olun.” Dediğiniz zaman sizler gerçekten benim hedefimdesiniz. İğrenç yaratıklarsınız.

pp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar