Sinan Oğan'dan Mehmet Şimşek yorumu: 'Erdoğan'ı desteklememizin şartlarından...'

Sinan Oğan'dan Mehmet Şimşek yorumu: 'Erdoğan'ı desteklememizin şartlarından...'
Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, Hazine ve Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek hakkında ilgi çeken bir paylaşım yaptı. Oğan, Erdoğan'a destek verirken 'faiz sebep, enflasyon sonuç' politikasından vazgeçilmesi ön şartını koştuklarını söyledi.

Selahattin Demirel / Günboyu

Hazine ve Maliye Bakanı görevine getirilen Mehmet Şimşek hakkında dağılan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tura kalmasında etkili olan ve son anda Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'a desteğini ilan eden Sinan Oğan, paylaşımında "Seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Sayın Erdoğan'a destek vermemizin en önemli ön şartlarından birisi, son bir kaç yıldır uygulanan 'faiz sebep, enflasyon sonuç' politikalarından vazgeçilmesi ve uluslararası normlara uygun ekonomi politikalarının uygulanmasına geçilmesiydi" ifadelerini kullanarak şunları belirtti:

"Yeni kabinede Sayın Mehmet Şimşek'in göreve başlamasıyla artık ekonomide inşallah en kısa zamanda normalleşme adımlarını göreceğiz..."

mehm2.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar