Sinan Oğan ve HÜDA Par lideri aynı karede: Cumhur İttifakı yeni üyeleriyle sahnede buluştu

Sinan Oğan ve HÜDA Par lideri aynı karede: Cumhur İttifakı yeni üyeleriyle sahnede buluştu
Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, ittifakları ile sahnede buluştu. Sinan Oğan ve HÜDA Par liderinin aynı karede yer alması gündem oldu.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Resmi olmayan ikinci tur seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan, kazandı. Külliye’de balkon konuşmasını yapan Erdoğan, Cumhur İttifakı ortaklarını da sahneye davet etti. Sinan Oğan ve HÜDA PAR lideri aynı fotoğraf karesinde yer aldı.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

Aziz milletim... Ekranları başında bizleri izleyen kıymetli vatandaşlarım. Sevgili Ankaralılar... Değerli dava ve yol arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu hamdolsun kayda değer herhangi sıkıntı, sorun yaşanmadan tamamlanmıştır. Seçimin gayriresmi sonuçlarına göre milletimiz Cumhurbaşkanlığı görevini 5 yıllığına daha bizlere tevdi etmiştir. Ülkeyi yönetme sorumluluğuna bizleri tekrar layık gören milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Gerek 14 Mayıs'ta gerek 28 Mayıs'ta tercihini hangi partiden, hangi adaydan yana kullanmış olursa olsun yurt içinde ve yurt dışında sandık başına giderek iradesine sahip çıkan demokrasimizin gücünü ispatlayan her vatandaşıma teşekkür ediyorum.

x.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar