Sinan Oğan nasıl bu kadar zengin oldu? TOKİ dairesinden saraya

Sinan Oğan nasıl bu kadar zengin oldu? TOKİ dairesinden saraya

İsmi sıklıkla mal varlığına ilişkin iddialarla gündeme gelen Sinan Oğan’ın komşusu gazeteci Bülent Aydemir’in itirafı dikkat çekti.

14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde Ata İttifakı’nın adayı olarak çıkan, seçimin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek veren Sinan Oğan, son olarak mal varlığı ile gündeme gelmişti.

Erdoğan seçim gecesi Sinan Oğan'a ne dedi?

7 dönümlük arsa ve 800 m2’den oluşan bir malikaneyi 30 milyon TL’ye satın aldığı iddialarını yalanlayan Oğan, Azerbaycan medyasına verdiği röportajdaki lüks evi ile dikkatleri yeniden üzerine çekmişti.

ekran-goruntusu-2024-06-11-091007.png

İctimai TV'deki "Persona" adlı programa konuk olan Oğan, Azerbaycanlı gazetecinin, “Ben 1 milyon dolarlık bir bahçeye mi geldim, eve mi geldim?” sözlerine “Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder” demişti.

ekran-goruntusu-2024-06-11-092159.png

KOMŞUSU AÇIKLADI

Elips TV ekranlarında konuşan Gazeteci Bülent Aydemir, Sinan Oğan'ın mal varlığını yeniden gündeme getirerek kritik bir açıklama yaptı.

TOKİ'DEN MALİKANEYE GEÇMESİNİ SAĞLAYAN ŞEY NEYDİ?

Aydemir, Sinan Oğan'ın TOKİ'den komşusu olduğunu açıklayarak şunları söyledi: Sinan Oğan'a evin değiştiren, TOKİ'den malikaneye geçmesini sağlayan şey neydi. Ne bedel ödedi? Sinan Oğan benim TOKİ'den komşumdu.

Bülent Aydemir kimdir? - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

SİNAN OĞAN: 1 MİLYON DOLAR VERSELER VERMEM

Oğan, malikanesini tanıttığı röportajda evine sadece yakın aile dostlarını davet ettiğini belirterek, içindekileri şöyle anlatmıştı: Buraya 1 milyon dolar verseler vermem. Aşağısı da bizim birazdan oraya da bakarız. Futbol sahamız var. Kızım voleybola gidiyor. Ufak bir voleybol sahamız var. Yani burası büyük bir yer. Geniş bir yer.

ekran-goruntusu-2024-06-11-090812.png

İlgili Haberler