Erdoğan Akşener görüşmesinin en gizli detayı sızdı! AKP’nin nabzını 180’e çıkaracak soru ne?

Erdoğan Akşener görüşmesinin en gizli detayı sızdı! AKP’nin nabzını 180’e çıkaracak soru ne?

Gazeteci Nuray Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Beştepe’deki ziyarette İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’e sorduğu soruyu açıkladı.

Kulislerdeki nabzı 180’e çıkaran Meral Akşener- Erdoğan görüşmesine ilişkin iddiaların ardı arkası kesilmezken, son iddia çok şaşırttı.

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, köşesinde siyaset dünyasının gündemine oturan görüşmeye ilişkin yeni detaylar anlattı.

Erdoğan-Akşener görüşmesi | Meral Akşener cephesinden açıklama var: “Görev teklifi ve talep olmadı” - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

ERDOĞAN’DAN AKŞENER’E KRİTİK SORU

AKP kulislerinde, görüşmede herhangi bir teklifin olmadığının konuşulduğunu belirten Babacan, “Bu görüşmeden pek gün yüzüne çıkmayan tek anekdot” diyerek bomba kulisi şöyle aktardı:

Erdoğan’ın Akşener’e 'Sizce seçimi neden kaybettik?' sorusu olabilir. Nezaket sözcüklerini geçersek Akşener’in ekonomik krizden başlayıp, emekli ve dar gelirlerinin sorunlarına ilişkin kısa bir perspektif çizdiğini söyleyebiliriz.

Müsavat Dervişoğlu, Erdoğan'ın Akşener'e cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif ettiği iddialarına “İhtimal vermem” dedi - Medyascope

YENİ BİR SİNAN OĞAN VAKASI MI?

Babacan, şöyle devam etti: Yeni bir Sinan Oğan vakası demek abartılı olabilir ama Erdoğan’ın bundan sonraki süreçte Akşener ve kendisine yakın duranlara, ihtiyaç oldukça başvuracağı anlaşılıyor.

İlgili Haberler