Sinan Oğan canlı yayında alacağı oy oranını açıkladı

Sinan Oğan canlı yayında alacağı oy oranını açıkladı
ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı canlı yayın programında alacağı oy oranını açıkladı.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ-GÜNBOYU

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçimlere iki hafta kala Habertürk TV’de katıldığı programda gündemde yer alan konulara ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu. Oğan, özellikle genç kitlenin tamamen kendilerine yöneldiğini, gençlerin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce''den kendilerine doğru kaymaya başladığını açıkladı. 

Gençlerle konuşup projelerini anlatarak dikkatlerini çektiklerini vurgulayan Oğan, "Yeni bir dil kullanıyoruz. O sebeple bizim oylarımız artıyor. Ben ilk başta, ''Sinan Oğan''ın en büyük handikabı tanınmaması'' dedim. Ancak bu seçimin sonuna doğru en büyük avantajına dönüşecek. Diğerlerinin en büyük dezavantajı aslında çok tanınmak. Daha çok tanındıkça, daha çok konuştukça batacaklar. Çünkü halk artık yorulmuş onlardan. Dolayısıyla genç seçmen açısından baktığımızda gördük ki insanlar bir değişim istiyor" dedi.

OY ORANINI AÇIKLADI

Oğan, "Ama gerçekten bir değişim istiyor. İnsanlar değişim istiyor. Gençler yeni bir dil arıyor. Oy oranı olarak şu an yüzde 7-9 bandındayız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar