Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı gözyaşları içinde bütün parasını nerede harcadığını itiraf etti!

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı gözyaşları içinde bütün parasını nerede harcadığını itiraf etti!
Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, kişisel sosyal medya hesabından bir dönem uyuşturucuya düştüğünü ve eski eşi Mustafa Can Keser’in kendisini tehdit ettiğini gözyaşları içerisinde anlattı.

Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, geçmişte uyuşturucu sorunu yaşadığını açıkladı. 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenen Ersubaşı'nın Zehra ve Zeynep adında iki kızı bulunuyor. Ancak çift, 2020 yılında yaşanan olaylı bir ayrılıkla yollarını ayırdı.

İhanet ve şiddet iddialarıyla gündeme gelen ayrılık sonrasında, Damla Ersubaşı'nın eski eşi Mustafa Can Keser'in ağır suçlamalar içeren bir velayet davası açtığı ortaya çıktı.

derf.jpg

Ünlü oyuncu, kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Ersubaşı, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı" şeklinde ifadeler kullanarak zorlu bir dönemi itiraf etti.

rdrd.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar