Show TV'den Metin Akpınar'a olay gönderme: Evlilik dışı çocukları ortaya çıkmıştı

Show TV'den Metin Akpınar'a olay gönderme: Evlilik dışı çocukları ortaya çıkmıştı
Tek gecelik ilişkisinden ikiz kız çocukları olduğunu yeni öğrenen Metin Akpınar'a ShowTürk TV'den manidar gönderme.

Şüphesiz, Türk tiyatrosu ve sinemasının önde gelen isimlerinden biri Metin Akpınar. Ayrıca kendisi 62 yıldır, Göksel Özdoğdu ile evli. Birkaç gün öncesine kadar, Metin Akpınar'ın hiç çocuğu olmadığını biliniyordu. Ta ki usta sanatçıya açtığı 'babalık' davasının karara bağlanmasının ardından, ilk paylaşımını yapan Duygu Nebioğlu tüm gözleri üzerine çekene kadar.

104827056-nm-001.jpg

Duygu Nebioğlu, babasının Metin Akpınar olduğunu DNA sonuçlarıyla açıkladıktan sonra Akpınar'ın bir değil, iki çocuğu olduğu ortaya çıktı. Çünkü Duygu Nebioğlu'nun bir de ikizi vardı:

104807275-j-001.jpg

Sevgi Nebioğlu, bunun üzerine Metin Akpınar uzunca bir açıklama yaptı. Kızlarının, evliliği sürerken yaşadığı tek gecelik beraberlikten doğduğunu söyleyen Metin Akpınar, hem eşinden, Türk halkından ve kızlarından özür diledi hem de kızlarının ikisinin de nüfusuna geçeceğini açıkladı.

SHOW TV'DEN OLAY GÖNDERME

Bu durum birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti, Fakat yaşananlara hem güldüren hem de rahatlıkla manidar diyebileceğimiz bir gönderme ShowTürk TV'den geldi.

f8fuh9vxmaajs9u-001.jpg

NEREDEN ÇIKTI BU VELET?

ShowTürk TV, "Metin Akpınar'ın başına gelen olayların ışığında nokta atışı bir gönderme yaptı. Hafta sonu kuşağında Metin Akpınar, Hale Soygazi ve Zeki Alasya'nın başrollerinde yer aldığı "Nereden Çıktı Bu Velet?" filmini yayınladı.

NEREDEN ÇIKTI BU VELET FİLMİNİN KONUSU

Metin ve Zeki arkadaşlık bağları çok kuvvetli iki dosttur. Fakat yaşadıkları mahalle çok kötü durumdadır. Metin, etrafındaki kadınlarla ilgilenip onlarla vakit geçirmeyi seven, umursamaz ve sorumsuz biridir. Zeki ise onun tam tersi, dikkatli, arkadaşının başını beladan kurtarmaya çalışan, çevresine faydalı olmaya gayret eden sakin biridir.

Metin, mahalledeki hemen hemen bütün kadınlarla birlikte olmuştur. Ama kaldıkları evin sahibi kadın ondan kira almadığı için kızıyla sevgili numarası yapmaktadır. Kadın ise artık bu oyunun sona ermesini isteyip evlenmelerini talep eder.

Ev sahibi, çevreden Metin ile ilgili sürekli dedikodu işitmeye başlar. Onun böyle bir insan olduğunu zaten bilmektedir ama onun küçük bir çocuğunun olduğunu duyduğunda öfkelenir.

Zeki de Metin’in yaptıklarına çok katlanmıştır. Sürekli onun yüzünden başı belaya girer. Birçok kez onun ilişkiye girdiği kişilerin yakınları ona saldırır. Zeki çok dövülür ve daha sonra Metin’in kendine gelmesi için ona daha fazla kızar.

İş yerlerinde de çok sevdiği patronu büyük sanayilerin baskısı altında ezilmiş batmak üzere olan bir durumdadır. Bunu öğrenen Zeki ve Metin ona yardım etmek isterler ama durum artık umutsuzdur.

Bir gün sokakta yürürken küçük bir çocuğun tek başına onlara seslendiğini fark ederler. Çocuğun yanına gidip onun durumunu öğrenmeye çalışırlar. Çocuk yetim ve öksüz olduğunu söyler ama onlar buna inanmaz ve evlerine giderler ama çocuk onları takip eder. Birçok kez gizlenirler ama çocuktan kurtulamazlar. Eve geldiklerinde ise çocuk dışarıdan kapıya ağlayarak vurur. Bunu duyan ikili dayanamaz ve onu içeri alırlar.

Çocuk hemen yemekleri yer ve uyur. Onlar da bunun üzerine onun gerçekten de kimsesiz olduğuna ikna olurlar. Ama bilmedikleri şey onun ne kadar zengin bir aileye mensup olduğudur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar