Ayrılığın sır perdesi aralandı! Shakira’dan zehir zemberek sözler

Ayrılığın sır perdesi aralandı! Shakira’dan zehir zemberek sözler
Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı kısa bir süre önce 'ihanet' iddialarının ardından dolayı yollarını ayırmıştı. Pique, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Eski futbolcunun yeni sevgilisini hedef alan Shakira, "Cehennemde başka kadınları desteklemeyen kadınlar için ayrılmış özel bir yer var" ifadelerini kullandı.

11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren iki çocuklu çiftin ilişkisinin bitmesinin ardında ihanet olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü çift bu olayın ardından evlerini ayırdığı da belirtilmişti.

"CEHENNEMDE ÖZEL BİR YER VAR"

Pazar günü Meksika’da yayınlanan En Punto televizyon programında itiraflarda bulunan Shakira, eski aşkının yeni sevgilisine göndermede bulunarak, "Cehennemde başka kadınları desteklemeyen kadınlar için ayrılmış özel bir yer var" dedi.

Shakira, Pique’den olaylı ayrılığını anlattı - 2

Artık kendisine "daha fazla güvendiğini" ve iki çocuğu için tam bir "dişi aslan" haline geldiğini söyleyen Shakira, "Bir kadının kendini tamamlamak için bir erkeğe ihtiyacı olduğu hikayesine inandım. Ayrıca çocukların aynı çatı altında bir anne ve babaya sahip olduğu bir aile hayalim vardı. Duygusal olarak her zaman erkeklere bağımlı oldum, aşka aşık oldum. Sanırım bu hikayeyi başka bir perspektiften anlayabildim ve bugün kendi başıma yeterliyim. Şimdi kendimi tamamlanmış hissediyorum çünkü kendime güveniyorum ve bana güvenen iki çocuğum var. Bu da bir dişi aslandan daha güçlü olmam gerektiği anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

 

Shakira, Pique’den olaylı ayrılığını anlattı - 1

“BU ZOR BİR DÖNEM, BENİM VE ÇOCUKLARIM İÇİN KARMAŞIK”

Ayrılık süreçini anlatan şarkıcı, “Bu konuda konuşmak zor, özellikle de hâlâ bu süreci yaşadığım için, kamuoyunun gözü önünde olduğum için ve ayrılığımız normal bir ayrılık olmadığı için” şeklinde konuştu. Shakira, “Bu zor bir dönem, benim ve çocuklarım için karmaşık, resmî olarak konuşmadan önce bu süreci atlatmak için beklemem gerekiyordu” sözlerini dile getirdi.

Shakira, "Kırılan hayaller vardır ve yerden küçük parçaları toplayıp kendinizi yeniden bir araya getirmeniz ve çocuklarınıza örnek olmanız gerekir. Şimdi kendime daha fazla güveniyorum. Sonunda güçlü olabileceğimi bilmiyordum. Her zaman daha kırılgan olduğumu düşünürdüm" sözleriyle dikkat çekti.

Shakira, Pique’den olaylı ayrılığını anlattı - 4

ŞARKIYLA GÖNDERME YAPMIŞTI

45 yaşındaki şarkıcı, daha önce, yaptığı şarkıyla eski sevgilisine ve onun yeni birlikteliğine gönderme yapmıştı.

Shakira, ocak ayında İspanyolca olarak yayınladığı şarkısında Pique ve kendisini aldattığı üniversite öğrencisi Clara Chia Marti’ye açık açık ve hiç çekinmeden sataşmıştı.

“BİR FERRARİ’Yİ BİR TWİNGO İLE TAKAS ETTİN”

Şarkısında, “Ben iki 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile değiştirdin” diyen Shakira, yıldız futbolcuyu “Bir sürü spor salonuna gittin ama biraz da beynini çalıştır” ifadeleriyle sertçe eleştirilerde bulunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar