SGK uzmanı canlı yayında açıkladı: İşte AKP'nin EYT ve yaş şartı planı

SGK uzmanı canlı yayında açıkladı: İşte AKP'nin EYT ve yaş şartı planı
Katıldığı canlı yayında vatandaşın merak ettiği soruları yanıtlayan SGK Uzmanı Özgür Erdursun, EYT'den kimlerin yararlanacağını açıkladı. Erdursun ayrıca; AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş şartı için kafasında yer alan planı da deşifre etti.

SGK UZMANI AKP'NİN EYT VE YAŞ ŞARTI PLANINI DEŞİFRE ETTİ!

Son günlerde manşetlerden düşmeyen EYT düzenlemesine sayılı günler kala canlı yayına konuk olan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, EYT hakkında merak edilenleri bir bir açıkladı.

Emeklilikte yaşa takılanlar için en çok merak edilen konu "EYT şartları içerisinde yaş sınırı olacak mı?" sorusu oluyor.

tv100.com yazarı Özgür Erdursun, EYT düzenlemesindeki son durumu tv100’de ilgi ile takip edilen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında açıkladı.

Özgür Erdursun, “Cumhurbaşkanı’nın açıklamalarından sonra bu iş 31 Aralık 2022’ye kadar çözülmüş olur diye düşünüyorum'''' dedi.

YAŞ ŞARTI OLACAK MI?

EYT’de merak edilen “EYT yaş şartı olacak mı?” sorusuna da yanıt veren Özgür Erdursun, “EYT yasası çıkar, yasayı da Cumhurbaşkanı açıklar, yaş şartı kanun teklifinde olur ama Cumhurbaşkanı, yaş şartı olmadan imzalar ve kahraman olur. AK Parti şu anda ocak ayında müracaatlar olacak şekilde planlamasını yapıyor, herkesi beklenti içerisine sokuyorlar” ifadelerini kullandı.

Erdursun, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“8 Eylül 1999 tarihine kadar girişi olan stajyerlerin kaçı tüm kollara tabi başladı. Onları çıkardıktan sonra kalan sayıya bakmaları lazım. Bu durumda da stajyerlerin sayısı çok az.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar