Kabinede konuşulan tasarı basına sızdı: EYT'de yaş şartı olmayacak!

Kabinede konuşulan tasarı basına sızdı: EYT'de yaş şartı olmayacak!
Beştepe'de toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, devam etmekte olan toplantıda EYT tasarısını görüşüyor. Kulislerde konuşulan iddialara göre Vedat Bilgin'in tasarı hakkında yaptığı sunumun ardından EYT'de yaş şartı olmamasına karar verildi

KABİNEDE KONUŞULAN EYT TASARISI BASINA SIZDI: YAŞ ŞARTI OLMAYACAK!

AKP kulislerinden milyonlarca EYT''liye müjde geldi. Beştepe''de devam eden kabine toplantısında EYT tasarısını görüşen yetkililer, Erdoğan''a yapılan sunumun ardından tasarıda yaş şartı olmaması konusunda anlaştı. 2023 yılında yapılacak genel seçimler öncesinde 2 milyon EYT''linin desteğini almak isteyen Erdoğan, tasarının herkesin yararlanabileceği bir forma getirilmesini istedi. 

SAAT 19.00''DA MÜJDE VERİLECEK!

Kabine toplantısının sonlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 19.00 dolaylarında canlı yayın ile milyonlarca EYT''liye müjdeyi verecek. 23 yıldır Türkiye gündemini meşgul eden EYT problemi de böylece tarihe karışacak. 

EYT''LİLER İLK MAAŞINI NE ZAMAN ALACAK?

Tasarının en geç Ocak ayının ilk haftasında Meclis''ten geçmesi ve yürürlüğe girmesi bekleniyor. Böylece EYT ile emekli olan vatandaşlar ilk emekli aylıklarını Şubat ayında almaya hak kazanacak. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar