SGK, SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri ilgilendiriyor! Tam 10 bin TL veriliyor! Dikkat son tarihi kaçırmayın

SGK, SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri ilgilendiriyor! Tam 10 bin TL veriliyor! Dikkat son tarihi kaçırmayın
SGK, SSK, Bağ-Kur emeklilerine büyük müjde verildi. Tüm SSK, Bağ-kur ve Memur emeklileri Eylül ayı bitmeden tam 10.000 TL nakit ödeme alabiliyor. İşte bütün ayrıntılar...

TAM 10 BİN TL VERİLİYOR! DİKKAT SON TARİHİ KAÇIRMAYIN

Başvuru yapan herkese üç yıl kalma sözü karşılığında karşılıksız 10.000 TL nakit ödeme yapılacak. Her üç yılda bir ödenen emekli promosyon ödemeleri artan enflasyon karşısında rekor seviyelere ulaşmış durumda. QNB Finansbank, ING Bank ve HSBC’de kervana katılarak Yapıkredi, Garanti BBVA ve Akbank gibi tüm emeklilere 10.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Milyonlarca SSK, Bağkur ve Memur emeklisine 10000 TL promosyon müjdesi! Bu kampanyadan yararlanabilmek için emekli olmak yetiyor. Emeklilik türü ise hiç fark yaratmıyor. Tüm SGK emeklileri bankaların promosyon kampanyasından yararlanabiliyorlar. Diğer pek çok banka gibi harekete geçen HSBC, QNB Finansbank ve ING de emeklilere 10.000 TL nakit promosyon ödemesi dağıtacağını duyurdular. Bu açıklamaların ardından emekliler de başvuru için kolları sıvadı. Ayrıca son başvuru tarihi de önem taşıyor. ING, HSBC ve QNB’den emekliye 10.000 TL promosyon müjdesi son dakika olarak duyuruldu.

Tüm emekliler 3 yıl kalma sözüne anında 10.000 TL nakit promosyon alabiliyorlar. Dikkat edilmesi gereken ise son başvuru tarihi… Bilindiği üzere pek çok bankanın promosyon kampanyası Ağustos ayının bitimiyle birlikte sona ermişti. Şimdi de Eylül ayının son gününde HSBC, QNB ve ING Bank’ın 10 bin TL promosyon kampanyası sona erecek. Bu nedenle son başvuru tarihi olan 30 Eylül 2022’den önce başvuru yapanlar bu kampanyalardan yararlanabilecek.

10 BİN TL VERİLİYOR

Emekli vatandaşlar 10.000 TL promosyon ödemesi alabilecekler. İlk etapta nakit 8.250 TL’ye kadar promosyon ödemesini peşin olarak alacak emekliler, diğer emekli yakınlarını da dahil ederek promosyon tutarını 10.000 TL’ye kadar yükseltebiliyorlar. Son duyuru ile QNB Finansbank, HSBC ve ING Bank’ta emekli aylığını bankalarına taşıyıp 3 yıl boyunca aynı bankada kalma taahhüdü veren tüm emekli müşterilerine nakit 8.250 TL promosyon dağıtacaklarını duyurdular. Ayrıca bir emekli yakınını QNB Finansbank’lı, HSBC’li ve ING Bank’lı yapan tüm emekliler kişi başına 250-500 TL aralığında ekstra promosyon ödemesinin sahibi olacaklar.

SON TARİHE DİKKAT

QNB Finansbank, HSBC ve ING Bank’ın promosyon kampanyaları için son tarih olarak 30 Eylül 2022 olarak belirlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler bu tarihe kadar başvuru yapabilecekler.

EMEKLİ MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Emekli maaşınızı yukarıda yazılı bankalara taşıyarak promosyon kampanyasından yararlanmak çok kolay! E-Devlet üzerinden şifrenizle giriş yaptıktan sonra arama kısmına “Emekli aylığı (4A-4B-4C) taşıma” yazarak emekli aylığınızı hangi bankaya ve şubesine taşımak istediğinizi saniyeler içerisinde seçebilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar