Şeyma Subaşı veliaht prensin partisine katılıp başını örttü

Şeyma Subaşı veliaht prensin partisine katılıp başını örttü
Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Formula 1 yarışlarını izlemek için Bahreyn'e gittiği sırada, veliaht prensin düzenlediği bir partiye katıldı. Dantelli bir elbise tercih eden Subaşı, başını bir şalla kapatarak dans ettiği anları paylaştı.

Bahreyn'e giden Subaşı, önce Formula 1 yarışlarını izledi, ardından da veliaht prensin davetli olduğu özel bir partiye katıldı. Gecede Subaşı'nın tercihi, dantelli elbiseden yana oldu. Dikkat çeken detay, ise Şeyma Subaşı’nın başını siyah bir şalla kapatarak dans etmesi oldu.

8ui.jpg

Parti için derin göğüs dekolteli beyaz ve siyah dantelli bir elbise seçen Subaşı, başını şal ile örtüp dans ettiği anlarını bol bol fotoğrafladı ve kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

bayreyn-e-giden-seyma-subasi-basini-kapatip-dans-16909259-3639-m.png

Şeyma Subaşı'nın Bahreyn'deki bu etkinliğe katılması, onun sosyal yaşantısı ve tarzıyla ilgili merak uyandırdı. Özellikle son dönemde adı Formula E CEO'su ile anılan Subaşı, bu kez yalnızca gece eğlencesiyle gündeme geldi. Ocak ayında aşk iddialarını yalanlayan Subaşı, "Bekar olduğum için herkesle yazacaksınız galiba kızların hiçbir erkek arkadaşı olamıyor normal. Ben de tam tersi kimseyle beraber değilim" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

bayreyn-e-giden-seyma-subasi-basini-kapatip-dans-16909259-5579-m.png

gg.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR

Türkiye'nin tanıdık yüzlerinden biri olan Şeyma Subaşı'nın hayatı, moda dünyasından sağlıklı yaşam konseptine uzanan bir hikayeye sahip. 2 Temmuz 1990'da Samsun'da doğan Subaşı, adını öncelikle güzellik yarışmaları ve televizyon programlarıyla duyurdu.

Ününe 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla bir yenisini ekledi. Bu süreçte popüler yarışma "Var Mısın Yok Musun"un da yarışmacısı olarak izleyici karşısına çıktı ve programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başladı. Kısa süre sonra "Yok Böyle Dans" programında kostüm tasarımcısı olarak da görev aldı.

Moda dünyasına olan ilgisi, 16 yaşından beri çeşitli tasarımcıların defilelerinde boy göstermesiyle pekişti. 2014'te kendi moda markasını kurarak, İstanbul Mercedes-Benz Fashion Week'te ilk defilesini gerçekleştirdi.

Şeyma Subaşı'nın girişimci ruhu sadece moda dünyasıyla sınırlı kalmadı. 2017'de Acun İnternet tarafından geliştirilen IS IT OK adlı moda uygulamasını piyasaya sürdü. Bu uygulama, kullanıcıların giyim tarzlarını paylaştığı ve moda tavsiyeleri aldığı bir platform oldu.

2018 yılında ise sağlıklı beslenmeye odaklanarak, Acun Ilıcalı ile birlikte Bebek'te "Healthyish" adında bir kafe açtı. Kafe, 2020 yılında kapanma kararı aldı.

2020'de kendi giyim markası olan Babe Actiwear'i kuran Şeyma Subaşı, sosyal medyada da etkileyici bir takipçi kitlesine ulaştı. Instagram'da 2,9 milyon takipçisi ve YouTube'da 153 bin abonesi bulunuyor.

Şeyma Subaşı'nın kişisel hayatı da kamuoyunun ilgisini çekiyor. 2013'te Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden Melisa adında bir kızı olan Subaşı, 2018'de boşandı. Ardından İtalyan DJ Guido Senia ile ilişki yaşadı, fakat 2020'de ayrıldı. 2021'de Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi ile evlenen Subaşı, bu evliliğini 2023 yılında sonlandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar