Seyircinin aylık kazancı dudak uçuklattı! Hasan Can Kaya Dilan Polat’a gönderme yaptı

Seyircinin aylık kazancı dudak uçuklattı! Hasan Can Kaya Dilan Polat’a gönderme yaptı
Ünlü televizyon programcısı Hasan Can Kaya, Exxen'de yayınlanan "Konuşanlar" programında yurt dışından bağış yapan genç bir izleyicinin aylık kazancı dudak uçuklattı. Genç kadının aylık kazancını duyan Kaya, Dilan Polat’a gönderme yapamadan duramadı.

Exxen'in sevilen programı Konuşanlar'ın vazgeçilmez ismi Hasan Can Kaya, son bölümde stüdyoya konuk olan genç kadının aylık gelirini öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. Üniversite öğrencisi olduğunu belirten genç kadın, yaptığı bağışın ardından aylık kazancını açıkladı. Genç kadının aylık kazancını duyan seyirciler kulaklarına inanamadı.

728xauto.webp

AYLIK KAZANCI 1 MİLYON DOLAR

Hasan Can Kaya, genç konuğa yönelerek, "Üniversiteyi sen mi işletiyorsun? Ne kadar ciro yapıyorsun?" diye sordu. Genç kadının cevabı stüdyoyu şaşırttı. Aylık kazancının 1 milyon dolar olduğunu söyleyen konuk, Avustralya'da yaşadığını belirtti.

18349183-728xauto.webp

“ENERJİ DE BAKİM”

Bu açıklama üzerine Hasan Can Kaya, "Sen yılda 10 milyon dolar mı kazanıyorsun?" sorusuyla şaşkınlığını dile getirdi. Genç kadın, bu rakamı doğrulayarak, "Aynen öyle" dedi. Programın ilerleyen anlarında Hasan Can Kaya, konuğun yaşadığı ülkeyi öğrenince "Enerji de bakim!" yorumunu yaparak gülümsedi.

i7.jpg

Genç kadın da espriyle karşılık vererek, "Evet, enerji!" dedi ve bu esnada Dilan Polat'a göndermede bulundu.

Yaşanan diyalog sosyal medyada hızla yayıldı. Programın sunucusu Hasan Can Kaya, konuğun aylık kazancına dair ifadeleriyle ilgili olarak, "Şaka bir yana, söylediğin rakamlar ben biraz matematikten anlıyorsam mantıklı gelmedi" yorumunu yaparak genç kadının açıklamalarını sorguladı.

yy.jpg

iipo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar