'Beni kesmesi için karıma yalvardım çünkü...'

'Beni kesmesi için karıma yalvardım çünkü...'
Hollywood yıldızı Johnny Depp ile 2 yıl evli kaldığı 35 yaşındaki eşi Amber Heard arasındaki dava devam ediyor. Tüm dünyanın ilgisini çeken davanın dünkü duruşmasında da yine ilginç anlar yaşandı. Karımın benden kanım hariç alacak bir şeyi kalmadı diyen Depp, ''Beni kesmesi için ona yalvardım'' açıklamasında bulundu.

58 yaşındaki Johnn Depp ile 2011 yılında birlikte oynadıkları The Rum Diary filminin setinde aşık olduğu Amber Heard arasındaki duruşmalar devam ediyor. Kendisini tüm dünyanın gözü önünde "karısını döven bir erkek" olarak lanse ettiği için de son adım olarak eski eşi Heard aleyhine 100 milyon dolarlık iftira davası açtı Depp. 58 yaşındaki Depp ile 35 yaşındaki Heard, bir haftayı aşkın süredir Virginia''da mahkeme salonunda birbirleriyle hesaplaşıyor.

Dün görülen duruşmada yine ikili arasında kaydedilen bazı ses kayıtları mahkeme heyeti tarafından dinlenirken, Depp ile Heard arasında geçen ''parmak kesme'' hadisesi ise dikkat çekti. 

''BİR TEK KANIM KALDI''

Davanın dünkü duruşmasında Johnny Depp, neden Amber Heard''den kendisini bıçakla kesmesini istediğini anlattı. Depp, defalarca Amber Heard''den kendisini bıçaklamasını istediğini çünkü "eski eşinin kendisinden almadığı tek şeyin kanı" olduğunu tekrarladı. Duruşmada Johnny Depp ve Amber Heard''ün boşanma kararı verdikten iki ay sonra gerçekleştirdikleri, duygusal gerilimi yüksek bir buluşma da masaya yatırıldı. Bu görüşmenin 2016 yılının temmuz ayında San Francisco''da bir otel odasında gerçekleştiği de ortaya çıktı.

HEARD KARŞI ÇIKTI

Mahkemede dinlenilen ses kayıtlarında Depp, alçak bir sesle "Benim bir yerimi kesmek ister misin?" diye soruyor. Heard ise ona "Kendini kesme, lütfen yapma. Bunu neden yapayım? Lütfen kendini kesme" diye yanıt veriyor. Depp''ten buna şöyle yanıt geliyor: "Sana ihtiyacım var. Kes beni." Tam o sırada çiftin bulunduğu odanın kapısının çalındığı ve bir hizmetlinin çifte seslendiği duyuluyor.

Fakat ses kayıtlarında, hizmetliye kapıyı açmayan ve geri gönderen çiftin bıçakla ilgili tartışmayı sürdürdüğü dikkat çekiyor. Amber Heard defalarca Depp''ten bıçağı bıçağı yere bırakmasını istiyor. Heard, bıçağın dünyadaki en kötü şey olduğunu çok can yakıcı ve kirli olduğunu söylüyor.

BIÇAĞIN ÜZERİNDEKİ YAZI DİKKAT ÇEKTİ

Söz konusu bıçağın fotoğrafları da mahkeme heyetine sunuldu. Bıçağın üzerinde İspanyolca "Hasta la Muerte" (Ölüme Kadar" ve hemen yanında da Slim yazılı. Bu arada Amber Heard''ün eski eşi Johnny Depp''i "Slim" (ince, narin) takma adıyla çağırdığını da hatırlatalım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar